![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Лін сказаў:
"пэўных асоб гарматы адчайныя дастаткова Тролль M & P 15-22 славутасці вентилятор?" Лін таксама сказаў: "Не, S & W абслугоўвання кліентаў, рок шарыкі? Абсалютна. "S & W будзе выправіць хутка і адправіць яе дадому да мне, хуткі" "Яны стаяць з нязначнымі нязручнасцямі, таму што яны на самом деле, што добра". Я згодны Лін. Кто-то тут можа працаваць для збройнікаў. Хммм. Бобі сказаў: "А вось і добрыя советовать, калі вы не хацелі яго Dont купіць яе". Поверьте мне, я быў саркастычны, калі я сказаў, што я хацеў, каб яго атрымаць. |
|
|
||||
|
||||
|
Цытата:
Эх, Bubba дзеля нябёсы. Гэта ўсё, што мова ў той праверка. ![]() Які сэнс, хоць, у бліжэйшыя сюды, каб сказаць, наколькі дрэнна 15-22 і S & W і колькі вы не жадаеце, адна? Не ведаю, праца для S & W, дарэчы. |
|
|
||||
|
||||
|
Што значыць, колькі пасаду ён зрабіў, павінны з ім рабіць?
|
|
|
||||
|
||||
|
Лін сказаў:
"Што такое кропка, хоць, у бліжэйшыя сюды, каб сказаць, наколькі дрэнна 15-22 і S & W і колькі вы не хочаце, адзін? Мне падабаецца S & W. Аднак павінна быць 10/12 патокамі адбываецца ад таго, дзе адны і тыя ж тэлефанаваць у без бачных прычын, акрамя як хваліць тое, што яўна дэфектных прадуктаў. Я не ведаю, калі яны спрабуюць пацвердзіць свой выбар на вінтоўкамі ці што, але ўсе віды апраўданьняў робяцца для дарагіх прадуктаў з небяспечным дэфектаў. Я ведаю, што толькі 22, але я думаю, што любое агнястрэльную зброю ад удараў частак само па сабе павінна лічыцца небяспечным, хаця многія, падобна, гатовыя проста паціснуць яго. |
|
|
||||
|
||||
|
Дерьмо гэта дерьмо незалежна ад таго, які лагатып на ім. Ці можаце вы сказаць "Viper"?
Крыху пораньше, каб прайсці шмат дрэннага judment амулет на гэтую пушку, але па цане, скажу, што існуе занадта шмат праблем. Я спадзяюся, што выздоравливают хутчэй. |
|
|
||||
|
||||
|
Цытата:
Як вынік, некаторыя вінтоўкі, былі занадта адчувальныя да адхіленнях і боепрыпасаў было карміць, і ў выніку выкіду пытанняў. Некаторыя часопісы таксама прапусціў канчатковай карэкціроўцы, і гэта таксама спрыяла да гэтай праблеме. Дызайн і матэрыялы, якія выкарыстоўваюцца ў будаўніцтве і вытворчасці самога працэсу, усе Top Notch, як гэта тыпова для S & W. 15-22 вялікі вінтоўкі, і большасць людзей не было ніякіх праблем з імі. Тыя нямногія, у якіх былі праблемы, таксама неўзабаве выявілі, наколькі вялікая S & W абслугоўванні кліентаў, таму што іх вінтоўкі былі хутка карэктаваць і вярнуўся да іх у выдатнай форме. Чаму я "ў звон", у адказ на Bubbas Wild прыняцця завышаных прэтэнзіяў і Некалькі немаўляты , Якія на працягу адрэагаваў і кінуўся истерики? Я раблю гэта таму што я ненавіджу, каб убачыць маю вінтоўку у кошык. Я раблю гэта таму, S & W з'яўляецца адным з нямногіх амерыканскіх належыць і кіруецца кампаніяй налева, якія выкарыстоўваюць амерыканскія працы і зрабілі амерыканскія часткі, і я падтрымліваю гэта. На самом деле я толькі ўступіла ў гэтым форуме, бо гэта тое самае. Я хачу, каб гэта вялікае дызайн квітнець і распаўсюджваецца як лясны пажар, таму што гэта годна, і нам патрэбная гэтая вінтоўка. |
|
|
||||
|
||||
|
Цытата:
Цытата:
Я думаю, што ваша гіпотэза, ваша меркаванне, і як такой я не бачу сэнсу ў круглых Goin і вакол яго. Я, аднак не згодны, я не ведаю. Дзякуй Вам за гэта. Я бачу гэта высвятленне уже. Адрэгулююць эжектора бара і анёл эжектора ўкладку, а таксама ўнутраную губу памераў з дамешкам пяску дакумента, у некаторых часопісах, і што ачышчае ўсё гэта ў пераважнай большасці выпадкаў. Гэтыя малюсенькія канчатковыя карэкціроўкі на самом деле пытанне. Вядома, у выбары аптымальных варыянтаў боепрыпасамі не пацярпеў ні.
|
|
|
||||
|
||||
|
Я ведаю, наш хуткага харчавання імгненнага задавальнення грамадства, сапраўды зрабілі вельмі многія з нас занадта нецярпліва і празмернай залежнасцю. Мы сталі слабыя, як людзі на самом деле.
Вярнуцца ў той дзень, калі я была яшчэ маладой дзяўчынай і што вы, хлопцы называюць Hottie цяпер дні, можна спрачацца аб тым, што мы не пайшлі на кавалкі і плакаць крывавыя забойствы, калі что-то новое неабходна Fixin, і вы паспрачацца, што Большую частку часу мы выправілі гэта самі тоже. Некаторыя з вас, хлопцы, не большасць, але некаторыя з вас, можа рэальна выкарыстоўваць у ходзе самообеспеченности і цярпення. |
|
|
||||
|
||||
|
Лін сказаў:
"Я раблю гэта таму што я ненавіджу, каб убачыць маю вінтоўку у кошык." ОК. Вы ведаеце, гэта неадушаўлёныя аб'ект? Лін сказаў: "Я ведаю, наш хуткага харчавання імгненнага задавальнення грамадства, сапраўды зрабілі вельмі многія з нас занадта нецярпліва і празмернай залежнасцю. Мы сталі слабыя, як людзі на самом деле. Вярнуцца ў той дзень, калі я была яшчэ маладой дзяўчынай і што вы, хлопцы называюць Hottie цяпер дні, можна спрачацца аб тым, што мы не пайшлі на кавалкі і плакаць крывавыя забойствы, калі что-то новое неабходна Fixin, і вы паспрачацца, што Большую частку часу мы выправілі гэта самі тоже. Некаторыя з вас, хлопцы, не большасць, але некаторыя з вас, можа рэальна выкарыстоўваць у ходзе самообеспеченности і цярпенне ". О, добра гараць. Я буду прытрымлівацца маіх папярэдніх пастоў. |
|
|
||||
|
||||
|
LAME ..... Epic FAIL ..... канцы паведамленні \\
Цытата:
Я ведаю, я ўпэўнены, вы хацелі б. Бьюсь аб заклад, калі вы звычай.
|
![]() |
| Пазнакі |
| 1911, 642, Корпус, Colt, эжектор, экстрактор, Remington, Ruger, маштаб, SIG зброі, супрессор, тактычны, партэр, Walther |
| Прыстасавання для нарэзкі | Пошук гэтай тэме |
| Рэжымы дысплея | |
|
|