![]() |
|
|
|||||
|
|||||
|
Здрасти всички просто мислех, че аз ще ви уведомим за моя опит с моята 15-22 която вдигна миналата събота сутрин и излязоха на гама този следобед Сложих около 35 кръга на Рем GB чрез него с около 3 FTF от свистя и взрив и ми аспиратор е отишъл с изключение на пролетта и една малка част от добива на която намерих на пода на гамата е все още в камерата, но случаят е отклонил от половината от джантата. Излишно е да казвам аз наричам Смит и те щяха да ми изпратите морски етикета, но казах, че ще си го вземе обратно към Gander, тъй като те са по-близо от ФЕД-EX за мен. Човекът, говорих с най-Смит каза, че са имали проблеми с екстрактори и това ще отнеме около 2 до 3 седмици, за да се върнем към мен. Вид на срама като вече бях се примирил с това zeroed на първите 2 списанията Сложих през него и сега си отиде Надявам се това да определя какво те ще се погрижат за проблема, тъй като е много сладък стрелба малко оръжие и аз гледам напред да го персонализиране и вече са подредени няколко неща за него. Ще Ви информираме как върви и както виждам на този форум аз не съм сам с този проблем.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Не, не си сам, имам мина началото на септември, и трябваше да го изпратите на разстояние от 4 дни, след като я имаш, отне около един месец да се върна. Те ще се грижат за теб, и дори да ви дам няколко допълнителни списанията за вашите проблеми.
|
||||
|
||||
|
Цитат:
Изглежда 15-22 + Ремингтон Златни Водещи = количества на опит Батерия за много собственици. Гай друг форум каза, че Рем GBs той, някои няма да си отиде в неговия 15-22 барел по целия път, дори и ръчно хранени. Това наистина е от спец.. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Цитат:
Може би аз съм се твърде стар за спомням правилно, но е имало време, когато Рем беше доста много стандарта за .22 LR plinking. Хареса ми малък контейнер мляко кашон прекалено .... |
|
|
||||
|
||||
|
Може би амуниции Ремингтон е проблем. Аз бях поставени около 1000 патрона на ТПП нетактичност и Федерална насипни пакет с никакви проблеми от всякакъв вид, с изключение на един FTF, когато не е пускал на последния кръг в списание правилно. Аз съм имал проблеми с амуниции Ремингтон в други пистолети полу автоматичен и също полу автомобил пушки и вече няма да го купя на всяка цена. Каквото и восъчни веществото, което те пуснат на неща причини твърде много проблеми на ИМО.
|
|
|
||||
|
||||
|
Цитат:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ремингтон насипни амуниции изпратих добива на голям диапазон в небето днес. Лентяй, аз бях само за да се пред очите ми zeroed прекалено. Опитах на остатъци в моя пистолет Ruger на татко, не го взривят, но имаше няколко неизправности, за да заредите правилно, неспособността да се изхвърлям, конфитюри и др
Lame амуниции. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Бях щастлив предполагам, се опитал да стреля по Ремингтон Златни 'вън от моите 15-22 и те да не са напълно камера. В един кашон от тези неща, които са се маркират (пушка само), тъй като те са глупости от моя револвери, сега те са отбелязани с (болт пушка само), съм подреди чудех дали аз трябва да си дръпнете куршуми и деактивирате primeing съединение и прах и само глупости-може ли неща.
|
|||||
|
|||||
|
Аз наистина са лоши времена с Рем. GB, както добре.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Много хора са бране на Ремингтон амуниции Златната в този форум. Аз купувам RG себе си най-вече поради липсата на нещо друго, но не са открили, че е достоен за по-голямата част, особено за цена точка. Да получа една или две FTF's на 100, когато е стрелба от моята Смит 22A-1 пистолет, но аз съм имал проблеми нула все още ги стрелба от моите 15-22. Аз се очакват FTF рано или късно, но аз не съм параноик на всички за това. Стига си griping и слух и да се спре разпространението хора обвиняват за проблемите си амуниции. S & W е фантастична гаранция, Ем разговор и си парче погледна. Те ще направят това право.
(И ако искате да твърдят, че нещо амуниции тогава започнете от мен казвам защо ми 15-22 стреля всичко да включа в него.) |
![]() |
| Тагове |
| патрон, обвивка, абсорбатор, грунд, Ремингтон, периферно, Ruger, дивак, SIG оръжие, сигма |
| Thread Инструменти | Search This Thread |
| Display Modes | |
|
|