S&W Forum  
Автоматични преводи (Осъществено от Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Go Back   S & W Форум > Главен > Смит & Уесън Лонг Оръжия > Smith & Wesson M & P 15-22
Регистрация Експерт Коментар Списък Потребители BulgarianПреводи

Reply

LinkBack Thread Инструменти Search This Thread Display Modes
Old 11-02-2009, 11:48 ч.
MrHowell's Avatar
Държавите

Default I See аз не съм сам

Здрасти всички просто мислех, че аз ще ви уведомим за моя опит с моята 15-22 която вдигна миналата събота сутрин и излязоха на гама този следобед Сложих около 35 кръга на Рем GB чрез него с около 3 FTF от свистя и взрив и ми аспиратор е отишъл с изключение на пролетта и една малка част от добива на която намерих на пода на гамата е все още в камерата, но случаят е отклонил от половината от джантата. Излишно е да казвам аз наричам Смит и те щяха да ми изпратите морски етикета, но казах, че ще си го вземе обратно към Gander, тъй като те са по-близо от ФЕД-EX за мен. Човекът, говорих с най-Смит каза, че са имали проблеми с екстрактори и това ще отнеме около 2 до 3 седмици, за да се върнем към мен. Вид на срама като вече бях се примирил с това zeroed на първите 2 списанията Сложих през него и сега си отиде Надявам се това да определя какво те ще се погрижат за проблема, тъй като е много сладък стрелба малко оръжие и аз гледам напред да го персонализиране и вече са подредени няколко неща за него. Ще Ви информираме как върви и както виждам на този форум аз не съм сам с този проблем.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 01:09 AM
TxShooter2k9's Avatar
Държавите

Send a message via AIM to TxShooter2k9

Не, не си сам, имам мина началото на септември, и трябваше да го изпратите на разстояние от 4 дни, след като я имаш, отне около един месец да се върна. Те ще се грижат за теб, и дори да ви дам няколко допълнителни списанията за вашите проблеми.
Old 11-03-2009, 01:29 AM
Държавите

Цитат:
Първоначално публикувано от MrHowell View Post
Здрасти всички просто мислех, че аз ще ви уведомим за моя опит с моята 15-22 която вдигна миналата събота сутрин и излязоха на гама този следобед Сложих около 35 кръга на Рем GB чрез него с около 3 FTF от свистя и взрив и ми аспиратор е отишъл с изключение на пролетта и една малка част от добива на която намерих на пода на гамата е все още в камерата, но случаят е отклонил от половината от джантата. Излишно е да казвам аз наричам Смит и те щяха да ми изпратите морски етикета, но казах, че ще си го вземе обратно към Gander, тъй като те са по-близо от ФЕД-EX за мен. Човекът, говорих с най-Смит каза, че са имали проблеми с екстрактори и това ще отнеме около 2 до 3 седмици, за да се върнем към мен. Вид на срама като вече бях се примирил с това zeroed на първите 2 списанията Сложих през него и сега си отиде Надявам се това да определя какво те ще се погрижат за проблема, тъй като е много сладък стрелба малко оръжие и аз гледам напред да го персонализиране и вече са подредени няколко неща за него. Ще Ви информираме как върви и както виждам на този форум аз не съм сам с този проблем.
Да, сте имали много на дружеството.

Изглежда 15-22 + Ремингтон Златни Водещи = количества на опит Батерия за много собственици. Гай друг форум каза, че Рем GBs той, някои няма да си отиде в неговия 15-22 барел по целия път, дори и ръчно хранени. Това наистина е от спец..
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 01:06 ч.
ChattanoogaPhil's Avatar
Модератор

Цитат:
Първоначално публикувано от 27 Beck View Post
Гай друг форум каза, че Рем GBs той, някои няма да си отиде в неговия 15-22 барел по целия път, дори и ръчно хранени. Това наистина е от спец..
Са имали една и съща GB опит с Ruger 22/45.

Може би аз съм се твърде стар за спомням правилно, но е имало време, когато Рем беше доста много стандарта за .22 LR plinking. Хареса ми малък контейнер мляко кашон прекалено ....
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 04:00 ч.
Nav Nav is offline
Държавите

Може би амуниции Ремингтон е проблем. Аз бях поставени около 1000 патрона на ТПП нетактичност и Федерална насипни пакет с никакви проблеми от всякакъв вид, с изключение на един FTF, когато не е пускал на последния кръг в списание правилно. Аз съм имал проблеми с амуниции Ремингтон в други пистолети полу автоматичен и също полу автомобил пушки и вече няма да го купя на всяка цена. Каквото и восъчни веществото, което те пуснат на неща причини твърде много проблеми на ИМО.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 07:49 PM
Държавите

Цитат:
Първоначално публикувано от Nav View Post
Може би амуниции Ремингтон е проблем. Аз бях поставени около 1000 патрона на ТПП нетактичност и Федерална насипни пакет с никакви проблеми от всякакъв вид, с изключение на един FTF, когато не е пускал на последния кръг в списание правилно. Аз съм имал проблеми с амуниции Ремингтон в други пистолети полу автоматичен и също полу автомобил пушки и вече няма да го купя на всяка цена. Каквото и восъчни веществото, което те пуснат на неща причини твърде много проблеми на ИМО.
Склонен съм да се съглася. Инструкциите, които дойдоха с моя Предимство оръжие .22 курс за Глок специално не ми каза да се използва Ремингтон Златни куршуми.
Reply With Quote
Old 11-07-2009, 04:47 ч.
Държавите

Ремингтон насипни амуниции изпратих добива на голям диапазон в небето днес. Лентяй, аз бях само за да се пред очите ми zeroed прекалено. Опитах на остатъци в моя пистолет Ruger на татко, не го взривят, но имаше няколко неизправности, за да заредите правилно, неспособността да се изхвърлям, конфитюри и др
Lame амуниции.
Reply With Quote
Old 11-07-2009, 10:10 ч.
Vulcan Bob's Avatar
Държавите

Бях щастлив предполагам, се опитал да стреля по Ремингтон Златни 'вън от моите 15-22 и те да не са напълно камера. В един кашон от тези неща, които са се маркират (пушка само), тъй като те са глупости от моя револвери, сега те са отбелязани с (болт пушка само), съм подреди чудех дали аз трябва да си дръпнете куршуми и деактивирате primeing съединение и прах и само глупости-може ли неща.
Old 11-07-2009, 10:57 ч.
maxicooper's Avatar
Държавите

Аз наистина са лоши времена с Рем. GB, както добре.
Reply With Quote
Old 11-07-2009, 11:24 ч.
ntobroken's Avatar
Държавите

Много хора са бране на Ремингтон амуниции Златната в този форум. Аз купувам RG себе си най-вече поради липсата на нещо друго, но не са открили, че е достоен за по-голямата част, особено за цена точка. Да получа една или две FTF's на 100, когато е стрелба от моята Смит 22A-1 пистолет, но аз съм имал проблеми нула все още ги стрелба от моите 15-22. Аз се очакват FTF рано или късно, но аз не съм параноик на всички за това. Стига си griping и слух и да се спре разпространението хора обвиняват за проблемите си амуниции. S & W е фантастична гаранция, Ем разговор и си парче погледна. Те ще направят това право.
(И ако искате да твърдят, че нещо амуниции тогава започнете от мен казвам защо ми 15-22 стреля всичко да включа в него.)
Reply With Quote
Reply

Тагове
патрон, обвивка, абсорбатор, грунд, Ремингтон, периферно, Ruger, дивак, SIG оръжие, сигма

Thread Инструменти Search This Thread
Search This Thread:

Разширено търсене
Display Modes

Командироване Правила
Smith & Wesson M & P 15-22 Thread, виждам, аз не съм сам в Смит & Уесън Дълги пушки Здрасти всички просто мислех, че аз ще ви уведомим за моя опит с моята 15-22 който качват това ...
Smith-WessonForum.com tested by Norton Internet Security Smith-WessonForum.com tested by McAfee Internet Security

Всички времена са GMT -4. В момента се 11:52 ч..

Преведено на други езици, поддържани от vBET Преводач 3.3.1
© SW форум, LLC 2004-2011