![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack (10) | Thread Инструменти | Search This Thread | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Добра информация ... Благодаря!
|
|
|
||||
|
||||
|
Току-що говори за S & W ВС. Казаха се, че 15-22 списанията са по гръб ред, но трябва да бъдат на разположение в рамките на 2-3 седмици.
|
|
|
||||
|
||||
|
Имаш ли представа колко ще струва на списанията?
|
|
|
||||
|
||||
|
Те са на стойност $ 20 + доставка директно от S & W.
|
|
|
||||
|
||||
|
Това е наистина разумен. Аз ще трябва да вземете няколко екстри, когато те станат достъпни.
|
|
|
||||
|
||||
|
Говорих с местната gunshop по отношение на М & P15 .22 версията наличността късно вчера следобед. Неговата Минеаполис disributor отбеляза, че този нов елемент е най-търсеният пушка от неговия пистолет търговци през последните 10 дни. S & W е наистина не подкрепи това пушка все още, различни от сайта им покритие. Друг 30-дневен ме чака.
Екстра .22 списание ценообразуване изглежда добър за мен! |
|
|
||||
|
||||
|
HOT! HOT! HOT!
Аз просто проверява GunBroker.com за всички М & P15 обяви. 90% от М & P15 имат "няма оферти". В един списък на версия .22 има 11 оферти вече ... до $ 425! Просто трябва да го един! |
|
|
||||
|
||||
|
Имаше един от там миналата седмица и с "го купи сега" цена от $ 1000!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ако някой плаща за него ... просто окаже глупак и си пари скоро част!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ако това помага на всички, тя е в мили Ole "Илинойс. Аз не гледат, за да видите, ако го продаде, но аз не го познае.
|
![]() |
| Тагове |
| 1911, 547, 645, Браунинг, buckmark, cabelas, обвивка, Colt, търговски, изхвъргач, eotech, абсорбатор, hogue, полимер, прецизност, Ремингтон, Ruger, дивак, обхват, селектор, SIG оръжие, Skeet, елен, дозвукови, потисник, тактически, Томпсън, WALTHER, дива котка, Уинчестър |
| Thread Инструменти | Search This Thread |
| Display Modes | |
|
|