S&W Forum  
Automatické překlady (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Go Back   S & W Forum > Hlavní > Smith & Wesson Long Guns > Smith & Wesson M & P 15-22
Registrovat Expert Komentář Seznam členů CzechPřeklady

Reply

LinkBack Nástroje témat Search this Thread Zobrazovací módy
Old 10-23-2009, 08:16 PM
Členské

Poloha: NE PA, USA

Citace:
Původně odeslal Old Retired Guy View Post
Moje GSG5 má stejné problémy, jak je uvedeno jiné plakáty. Při zkoumání S & W a COLT, bylo zřejmé, že toto je běžný problém u tohoto žánru. Mám v plánu koupit S & W, protože si myslím, že je vynikající výrobek. Ne, nemám práci pro S & W.
Zajímalo by mě, proč?
Reply With Quote
Old 10-23-2009, 09:10 PM
TxShooter2k9's Avatar
Členské

Send a message via AIM to TxShooter2k9

Citace:
Původně odeslal LifeInPa View Post
Txshooter2k9-Četl jsem o problémech jste měli s 15-22, byl jsem mrzí o nich. Na základě toho, co jste napsal bych mohl říct, že jsi velmi dočkat svého 15-22 zpět. Celkově mám dojem, jak S & W a dokonce i střelných zbraní manipulovat problém. Pamatuji si říkal S & W dal navíc časopis pro vaše obtíže, a to i se svou zbraní, prodejce vám dal nějaký volňásek munice v pořádku? Někde v těchto fórech jsem dokonce slyšel nějaké složky (Věřím, že to bylo odvzdušňovač) rozpadla a vypadl z pistole. Někteří říkali, že by mohlo být, že S & W má špatné kov, ale někteří se obávají, že selhání mohla být způsobena chybou design. Doufám, že ne, protože to by toto zřejmě vyžádá hodně času vyřešit.
O ano, byl jsem velmi dočkat svého nového pistoli zpátky !!!!! Trvalo asi měsíc, aby si to zpátky, to je včetně času týdně průjezd a čtvrtý. Dali mi navíc také časopis. Zbraň byla skvělá, že od svého návratu, jen jsem neměl nic, ale rušení problémy Když jsem se poprvé dostal ho. Kdyby to 4 dny před odesláním ji zpět. A ano, Manager na akademii, kde jsem dostal 15-22, byl docela aweosme celou utrpení. Když jsem zvedl můj 15-22 musel mi 2 100rd krabice SuperX .22 LR Winchester munice a tvrdého plastu případě pro to, munice bylo asi 13, a věc byla hodnota 20. Tak to dopadlo dobře, a im velmi šťastný. Láska k výstřelu tuto zbraň. Dal jsem nový prostor na to týden nebo tak dávno, a ještě lepší.
Old 10-23-2009, 09:23 PM
Členské

Poloha: OH

Citace:

Díky za vřelé přivítání Beck.

Stejně jako příběh TxShooters Četl jsem i vaše. Znovu musím říci, S & W má zacházet se velmi dobře s těmito nedostatky. Jsem nyní jistý, že kdybych si citron bude opraven a vrátil se ke mně bez nákladů, ale rád bych TxShooter visí na okraji mé místo čeká na své pušky zpět. Všichni se zřejmě mít spoustu legrace natáčení této zbraně. Tak, jak se vaše 15-22 s tebou, protože máš to zpátky? Ó díky za opravu, byl jsem si vědom, že tato zbraň používá časopis, ale byl jsem psát rychle a udělal trochu chybu. Nyní opraveno.
Narry problém jednou jsem měl to.
http://smith-wessonforum.com/smith-w...-back-sw.html

Federální 550 Hromadná na Walmart běží ~ 15,50 dolarů box v mé oblasti. Spolkové 100 box ,223 běží ~ $ 40.00. ,03 Za ,22 vs ,40 za 223

Tyto nové Camaro jsou sladké. Úspory na SS?

Tady je to, co bych chtěl mít

YouTube - Black Dog 50Rd Drum Skládka

Naposledy upravil 27 Beck v 10-23-2009 09:47 PM.
Reply With Quote
Old 10-23-2009, 09:45 PM
Členské

Citace:
Původně odeslal TxShooter2k9 View Post
O ano, byl jsem velmi dočkat svého nového pistoli zpátky !!!!! Trvalo asi měsíc, aby si to zpátky, to je včetně času týdně průjezd a čtvrtý. Dali mi navíc také časopis. Zbraň byla skvělá, že od svého návratu, jen jsem neměl nic, ale rušení problémy Když jsem se poprvé dostal ho. Kdyby to 4 dny před odesláním ji zpět. A ano, Manager na akademii, kde jsem dostal 15-22, byl docela aweosme celou utrpení. Když jsem zvedl můj 15-22 musel mi 2 100rd krabice SuperX .22 LR Winchester munice a tvrdého plastu případě pro to, munice bylo asi 13, a věc byla hodnota 20. Tak to dopadlo dobře, a im velmi šťastný. Láska k výstřelu tuto zbraň. Dal jsem nový prostor na to týden nebo tak dávno, a ještě lepší.
Velmi působivé, rád, že všichni pracovali v konci pro vás Shooter.

Citace:
Původně odeslal 27 Beck View Post
Narry problém jednou jsem měl to.
http://smith-wessonforum.com/smith-w...-back-sw.html

Federální 550 Hromadná na Walmart běží ~ 15,50 dolarů box v mé oblasti. Spolkové 100 box ,223 běží ~ $ 40.00. ,03 Za ,22 vs ,40 za 223
Wow extraktor právě chybí!

.22 LR munice je levný, myslím, že budu trávit spoustu času u nás místní střelnici.
Reply With Quote
Old 10-23-2009, 09:50 PM
Členské

Citace:
.

Wow extraktor právě chybí!

.22 LR munice je levný, myslím, že budu trávit spoustu času u nás místní střelnici.
No, extraktor tam byl, když jsem začal střílet, tak jsem to nějak oddělit od šroubu se všemi stovepipes (FTE) jsem měl v té době.
Reply With Quote
Old 10-23-2009, 10:34 PM
TxShooter2k9's Avatar
Členské

i love nové Camaros, sestry soused zrovna modrý Camaro SS, velmi niiiiice. Moje brotherinlaw se vrátil v čase tento týden, koupil 68 'Camaro SS, jeho prettty nice.
Old 10-23-2009, 10:51 PM
Členské

Citace:
Původně odeslal 27 Beck View Post
No, extraktor tam byl, když jsem začal střílet, tak jsem to nějak oddělit od šroubu se všemi stovepipes (FTE) jsem měl v té době.
Jo, ale stále ouch.

Myslím, že neúspěch byl částečně důsledkem špatné munice?

Citace:
Původně odeslal TxShooter2k9 View Post
i love nové Camaros, sestry soused zrovna modrý Camaro SS, velmi niiiiice. Moje brotherinlaw se vrátil v čase tento týden, koupil 68 'Camaro SS, jeho prettty nice.
Ach jo zamilovala, když jsem viděl koncept v roce 2006. Právě teď jsem úspory každý cent, abych mohl udělat zálohu v létě 2010 na Camaro SS2 v rally Rally žlutá s černými pruhy. To je jediná věc, kterou kupuji sám do té doby, jsem postavu s Birthday a vánoční peníze, JÁ am prospěch tato zbraň zdarma.
Reply With Quote
Old 10-23-2009, 11:11 PM
Členské

Citace:
Jo, ale stále ouch.

Munice byla ok. Prostě nebylo vysunutí, jak to bylo dělat. Prázdná střeva dostávali zaseklo do šroubu. Myslím, že jedním ze střev hit extraktoru a rozbil ho, nebo ho srazil z šroubu.
Reply With Quote
Old 10-24-2009, 12:21 AM
TxShooter2k9's Avatar
Členské

Citace:
Jo, ale stále ouch.

Ach jo zamilovala, když jsem viděl koncept v roce 2006. Právě teď jsem úspory každý cent, abych mohl udělat zálohu v létě 2010 na Camaro SS2 v rally Rally žlutá s černými pruhy. To je jediná věc, kterou kupuji sám do té doby, jsem postavu s Birthday a vánoční peníze, JÁ am prospěch tato zbraň zdarma.
awesome, Rally žlutá s černými pruhy je můj oblíbený na nové Camaros!
Old 10-24-2009, 12:56 AM
Junior Member

Default pár džemy

Ahoj všem, jsem nováček a tak jsem sebral jsem MP 15-22 týdnem. Mám trochu strach, že jsem běžet do stejné rušení problémy, které jsem četla o. Nebyl jsem s džemy s vyhořelým střeva však můj džemy byly děje, kde bude příští kolo krmivo uvedl přímo nahoru a plášť bude uvízl v mag. Kolo dostane se sklonil a vypadá to docela nebezpečné. To se stalo jen párkrát z 250 snímků tak daleko. Já schválila džem, hodil špatné kolo a získal přes 20 nebo tak více snímků, než se to stalo znovu. I'm using krabici 500 federálních munice.

I vyčištěny a zkoumala všechno a nic nefunguje, že mohu říct. Uvidíme, jak dalších 250 snímků jít zítra v dosahu. Musím si to vyfotit, pokud další kolo je zachycován v mag, doufejme, že to nebude opakovat. Pokud mám dělat větší problémy, jsem rád, že S & W je starat se o své zákazníky! Jsem spokojený se svým nákupem tak daleko, Bavilo s 245 ~ kol, který střílel v pohodě.
Reply With Quote
Reply

Tagy
547, 629, 642, 645, 686, pouzdro, hříbě, komerční, vyhazovač, odsávání, zanášení, Garand, zbrojíř, vojenská, Model 625, Remington, rossi, Ruger, oblast, sig zbraně, rozpouštědlo, taurus, Walther, Winchester

Nástroje témat Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Zobrazovací módy

Vysílání Pravidla
Smith & Wesson M & P 15-22 vlákno, MP 15-22, dobře koupit? V Smith & Wesson Long Guns; Původně odeslal Staré výslužbě Guy Moje GSG5 má stejné problémy, jak je uvedeno jiné plakáty. Při zkoumání ...
Smith-WessonForum.com tested by Norton Internet Security Smith-WessonForum.com tested by McAfee Internet Security

All times are GMT -4. Čas: 01:00 PM.

© SW Forum, LLC 2004-2011