![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Citace:
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citace:
|
||||
|
||||
|
Citace:
http://smith-wessonforum.com/smith-w...-back-sw.html Federální 550 Hromadná na Walmart běží ~ 15,50 dolarů box v mé oblasti. Spolkové 100 box ,223 běží ~ $ 40.00. ,03 Za ,22 vs ,40 za 223 ![]() Tyto nové Camaro jsou sladké. Úspory na SS? Tady je to, co bych chtěl mít ![]() YouTube - Black Dog 50Rd Drum Skládka Naposledy upravil 27 Beck v 10-23-2009 09:47 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Citace:
Citace:
![]() .22 LR munice je levný, myslím, že budu trávit spoustu času u nás místní střelnici.
|
|
|
||||
|
||||
|
No, extraktor tam byl, když jsem začal střílet, tak jsem to nějak oddělit od šroubu se všemi stovepipes (FTE) jsem měl v té době.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
i love nové Camaros, sestry soused zrovna modrý Camaro SS, velmi niiiiice. Moje brotherinlaw se vrátil v čase tento týden, koupil 68 'Camaro SS, jeho prettty nice.
|
||||
|
||||
|
Citace:
![]() Myslím, že neúspěch byl částečně důsledkem špatné munice? ![]() Citace:
|
|
|
||||
|
||||
|
Munice byla ok. Prostě nebylo vysunutí, jak to bylo dělat. Prázdná střeva dostávali zaseklo do šroubu. Myslím, že jedním ze střev hit extraktoru a rozbil ho, nebo ho srazil z šroubu.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citace:
|
||||
|
||||
|
Ahoj všem, jsem nováček a tak jsem sebral jsem MP 15-22 týdnem. Mám trochu strach, že jsem běžet do stejné rušení problémy, které jsem četla o. Nebyl jsem s džemy s vyhořelým střeva však můj džemy byly děje, kde bude příští kolo krmivo uvedl přímo nahoru a plášť bude uvízl v mag. Kolo dostane se sklonil a vypadá to docela nebezpečné. To se stalo jen párkrát z 250 snímků tak daleko. Já schválila džem, hodil špatné kolo a získal přes 20 nebo tak více snímků, než se to stalo znovu. I'm using krabici 500 federálních munice.
I vyčištěny a zkoumala všechno a nic nefunguje, že mohu říct. Uvidíme, jak dalších 250 snímků jít zítra v dosahu. Musím si to vyfotit, pokud další kolo je zachycován v mag, doufejme, že to nebude opakovat. Pokud mám dělat větší problémy, jsem rád, že S & W je starat se o své zákazníky! Jsem spokojený se svým nákupem tak daleko, Bavilo s 245 ~ kol, který střílel v pohodě. |
![]() |
| Tagy |
| 547, 629, 642, 645, 686, pouzdro, hříbě, komerční, vyhazovač, odsávání, zanášení, Garand, zbrojíř, vojenská, Model 625, Remington, rossi, Ruger, oblast, sig zbraně, rozpouštědlo, taurus, Walther, Winchester |
| Nástroje témat | Search this Thread |
| Zobrazovací módy | |
|
|