![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Πήρα M & P μου AR 15 22 σε δύο εβδομάδες. Ήμουν βρέχει, αλλά πήγε στην περιοχή ούτως ή άλλως. Έβαλα 100 γύρους μέσα από αυτό. Δούλεψε πολύ. Πριν από δύο ημέρες πήγα πίσω στο φάσμα και έτρεξε 450 γύρους μέσα από αυτό. Αυτή τη φορά είχα δύο γύρους πάει μακριά με ένα έναυσμα έλξη. Αυτό συνέβη τρεις φορές κατά τη διάρκεια των 450 γύρους. Smith θέλει να το στείλει πίσω για επισκευή. Χρειάστηκαν 9 εβδομάδες για να πάρετε μια mag για 9 χιλιοστών μου M & P compact. Θα ήθελα να γυρίσω την AR και πάλι πριν από το τέλος του επόμενου καλοκαιριού. Κάθε ιδέες ήταν να πάρει αυτό που καθορίζεται πιο γρήγορα, ξέρω ότι θα πρέπει να πληρώσουν.
MMSR |
|
|
||||
|
||||
|
Δεν θέλετε να βρωμίσει γύρω με ένα όπλο βολής πολλαπλών γύρων με μία σκανδάλη έλξη. Τώρα έχετε ένα παράνομο όπλο μηχανή, ακόμη και αν είναι μια μηχανική βλάβη. Διαβιβάσουν σε Smith ASAP. Έχουν καμπής M & P15-22 περίπου σε περίπου δύο εβδομάδες. Είναι το καλύτερο στοίχημά σας από μακριά. Απλά μου .02
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Μπορείτε επίσης να το στείλετε πίσω στην S & W σε βάρος τους. Γύρνα σε αυτά τα όπλα έχουν κατά μέσο όρο δύο εβδομάδων ή λιγότερο. Έχετε καθαριστεί το όπλο; Αυτά .22 s τείνουν να πάρει βρώμικο γρήγορα, ίσως έχετε κάποιες δημιουργήσει στην περιοχή της ενεργοποίησης. Θα προσφέρουν στο εμπόριο προκαλεί μαζί σας, αλλά το συνοφρυώματα κάπως Fed για πλήρη αυτο δεν σφραγίδα.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ευχαριστώ για τα replys, υποθέτω ότι το καλύτερο πράγμα είναι να το στείλει πίσω Smith.
|
|
|
||||
|
||||
|
Τώρα δεν είμαι απολύτως βέβαιος ότι το μυαλό σας, αλλά νομίζω ότι μπορεί να είχε ένα περιστατικό της τυχαίας πυρκαγιάς bump. Ήταν η πρώτη φορά που η καύση, και ίσως είμαι φαντάζονται πράγματα. Δεν συνέβη μετά, και το έκανα πολύ καλά καθαρά ολόκληρο το όπλο και να το λιπαίνετε. Έτσι πρέπει να αλλάξω ενότητες ενεργοποιούν ή να το στείλετε σε ή κάτι; Δεν είμαι καν σίγουρος ότι αυτό συνέβη. Εγώ σίγουρα δεν θέλω να τα βάζω με την BATF. Θα τρομάξει sane οποιοδήποτε πρόσωπο.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι αυτό το όπλο έχει αρκετή ανάκρουση για πυρκαγιά χτύπημα. Συνδυάστε το με το βαρύ σκανδάλη έλξη, και πλοίο της ερπυσμού, είναι πολύ πιθανό ότι θα bumpfired. Για να μην αναφέρουμε την επαναφορά είναι πολύ μεγάλη. Εάν όντως πυρκαγιά περισσότερα από ένα γύρο σε ένα μόνο ενεργοποίησης έλξη, υπάρχουν μόνο τρεις βασικές δυνατότητες.
1. σας παρουσίασαν slam φωτιά. Αν και αυτό δεν πρέπει να συμβεί σε αυτό το όπλο από το επικρουστήρα είναι ανηρτημένη αρκετά μεγάλο βαθμό (δεν είναι απαλλαγμένες επιπλέοντα σαν ένα πραγματικό AR). Υποθέτω ότι ένα κομμάτι των συντριμμιών στο πρόσωπο κοχλία, ή γύρω από το στόμα του θαλάμου μπορεί να συμψηφίσει ένα γύρο, αν χτυπήσει ακριβώς δεξιά. Αλλά αυτό δεν είναι πιθανό είτε. 2. Σφυρί Ακολουθήστε / ενεργοποίησης αποτυχία disconnector. Εάν η disconnector αποτυγχάνει να ξεκινήσει με τη σφύρα, όταν ο σύρτης πάει πίσω, ή η βίδα δεν ταξιδεύουν προς τα πίσω ώστε να καταστεί η σφύρα να ξεκινήσει με τη disconnector (αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι δυνατό, για τις 15-22) το σφυρί θα ακολουθήσει την κοχλία εμπρός και θα μπορούσε να χτυπήσει ακόμα την εκτόξευση καρφίτσα αρκετά σκληρά για να ανάψει το γύρο. Είναι πολύ δυνατό με LR .22 που είναι λερωθεί το disconnector αρκετά για να δεσμεύει και δεν δεσμεύουν την σφύρα, όταν πρόκειται πίσω. 3. Απλά έπρεπε να πάει μετά από 1 χρόνο μου παλιά ο οποίος προσπαθούσε να τροφοδοτήσει το δείπνο της με τα σκυλιά, έτσι έχασα τον ειρμό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ την τρίτη δυνατότητα. Ανεξάρτητα από το λόγο, είναι μια κατάσταση που πραγματικά δεν θέλουμε να βρωμίσει γύρω με. Αν τουφέκι σας διπλασιάζει, θα πρέπει να σταματήσει και να μάθετε γιατί. Υπάρχουν πολύ σοβαρές συνέπειες εάν επιτρέπετε εν γνώσει αυτού του όρου για να υπάρχει σε κάθε πυροβόλο όπλο. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Σκέφτομαι για ένα Rock River δύο στάδια. Μπορείτε να είστε σίγουροι, εάν έχει συμβεί ποτέ να τουφέκι μου, θα ήθελα να αποκωδικοποιήσει το σύνολο τουφέκι μέχρι να πέσει σε ένα νέο ενεργοποίησης. Λιγότερο από ότι θα το στείλει στο σωστό pronto. Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί. ![]() Έτσι Hey you guys εκεί BATF. Τώρα δεν πρέπει να ανησυχείτε για μένα με ένα πολυβόλο. Ειλικρινά τώρα. Δεν θέλω ούτε ένα. Θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να φωτιά ένα από τα δικά σας μόνο μία φορά όμως. Αν αυτό θα είναι ΟΚ και όλα.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Νομίζω ότι θα πρέπει να το στείλει πίσω στο Σμιθ. Δεν θα σας κοστίσει χρήματα, και θα πάρει σταθερό σωστά.
Αυτό είπε, αν θέλετε μια ενδιαφέρουσα ανάγνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την υπόθεση αυτού του είδους το πράγμα, check out Staples v. Ηνωμένες Πολιτείες, 511 ΗΠΑ 600 (1994). Αυτή είναι η Staples ΗΠΑ κατά περίπτωση εκδικάζονται από το Ανώτατο Δικαστήριο το 1994. Ουσιαστικά, αποφασίστηκε ότι ένα πρόσωπο πρέπει να διαθέτει πλήρη επίγνωση ένα πολυβόλο, προκειμένου να είναι κατά παράβαση του καταστατικού. Για να μην πω μια δυσλειτουργία δεν μπορεί να αποτελεί παράβαση, αλλά ο κάτοχος οφείλει να γνωρίζει ότι όταν αυτός τραβάει τη σκανδάλη, περισσότερο από έναν γύρο, θα φωτιά. ATF να πω ό, τι θέλει, αλλά κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου, εκτός από το ίδιο το Ανώτατο Δικαστήριο. |
![]() |
| Ετικέτες |
| περίβλημα, οπλοποιός, στρατιωτικά |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|