Smith & Wesson Forum

Go Back   Smith & Wesson Forum > >


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-18-2017, 12:12 AM
BLUEDOT37's Avatar
BLUEDOT37 BLUEDOT37 is offline
Member
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Dec 2012
Location: N.E. OKLA.
Posts: 3,310
Likes: 2,586
Liked 2,776 Times in 1,283 Posts
Default Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP

I noticed yesterday that when I go to User CP / Attachments I get a blank white screen & nothing else ever happens in it. Same thing today.

This has always worked before. Don't know when it stopped working.

Is anybody else seeing the same thing?

.
__________________
To a hammer everythings a nail

Last edited by BLUEDOT37; 06-02-2017 at 12:39 AM. Reason: .
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2017, 06:38 AM
Tom S.'s Avatar
Tom S. Tom S. is offline
SWCA Member
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Nov 2015
Location: SE Michigan
Posts: 4,123
Likes: 4,321
Liked 5,155 Times in 1,829 Posts
Default

Yup, same thing here. This one's a forum issue and not browser related.
__________________
So many S&W's, so few funds!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-23-2017, 02:52 AM
BLUEDOT37's Avatar
BLUEDOT37 BLUEDOT37 is offline
Member
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Dec 2012
Location: N.E. OKLA.
Posts: 3,310
Likes: 2,586
Liked 2,776 Times in 1,283 Posts
Default

Still broke. Can't see any of the jpg's/pdf's I've uploading for thread attachments.

Using Firefox with either my W10 or XP desktop gets the same result. Is this being investigated?

.

PS: Just tried it using my Samsung Android tablet with Dolphin and it still doesn't work.

.
__________________
To a hammer everythings a nail

Last edited by BLUEDOT37; 05-23-2017 at 03:05 AM. Reason: .
Reply With Quote
  #4  
Old 06-02-2017, 12:40 AM
BLUEDOT37's Avatar
BLUEDOT37 BLUEDOT37 is offline
Member
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Dec 2012
Location: N.E. OKLA.
Posts: 3,310
Likes: 2,586
Liked 2,776 Times in 1,283 Posts
Default

Still broke.

.
__________________
To a hammer everythings a nail
Reply With Quote
  #5  
Old 06-07-2017, 02:03 AM
BLUEDOT37's Avatar
BLUEDOT37 BLUEDOT37 is offline
Member
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Dec 2012
Location: N.E. OKLA.
Posts: 3,310
Likes: 2,586
Liked 2,776 Times in 1,283 Posts
Default

Still broke. I would like to do some housekeeping on my uploaded attachments. Any chance this is being addressed?

.
__________________
To a hammer everythings a nail
Reply With Quote
  #6  
Old 06-07-2017, 01:31 PM
hittman77's Avatar
hittman77 hittman77 is offline
Member
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Jan 2008
Location: Illinois
Posts: 1,105
Likes: 262
Liked 692 Times in 284 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by BLUEDOT37 View Post
Is anybody else seeing the same thing?.
No.

Even though I log on through a computer at home, 2 different computers at work, my wifes laptop and a daughters tablet thingy ..... works fine for me.

My guess is since there aren't dozens or hundreds of other members chiming in with similar problems .... it's on your end.


Good luck.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-08-2017, 02:37 AM
BLUEDOT37's Avatar
BLUEDOT37 BLUEDOT37 is offline
Member
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Dec 2012
Location: N.E. OKLA.
Posts: 3,310
Likes: 2,586
Liked 2,776 Times in 1,283 Posts
Default

Three different devices & the same problem. Can't see how it's on my end.

.
__________________
To a hammer everythings a nail
Reply With Quote
  #8  
Old 06-10-2017, 02:16 AM
BLUEDOT37's Avatar
BLUEDOT37 BLUEDOT37 is offline
Member
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Dec 2012
Location: N.E. OKLA.
Posts: 3,310
Likes: 2,586
Liked 2,776 Times in 1,283 Posts
Default

When I use Microsoft Edge, in W10, & try to access that page, using the Attachments link, I get:

HTTP 500 error
Thatís odd... the website canít display this page
The site may be under maintenance or could have a programming error.
Try this
Go back to the last page
Try contacting the websiteís owner


. . .

Internet Explorer gives a similar error.

Firefox just gives me a blank white page with no verbiage.

Still broke for me.

.
__________________
To a hammer everythings a nail
Reply With Quote
  #9  
Old 06-10-2017, 05:58 PM
45Wheelgun's Avatar
45Wheelgun 45Wheelgun is offline
Administrator
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Nov 2003
Location: Columbus, Ohio
Posts: 2,271
Likes: 593
Liked 3,249 Times in 517 Posts
Default

I tried it on a DOS 6.2 machine - it didn't have a web-browser and still didn't work. :-)

Yes I am aware. Not on the highest priority list. Other much bigger fish to fry. Your images are there and being display to the general public.

This will move higher on the list after the upcoming SWCA Annual Meeting. If ya'all aren't going, your missing out on the best S&W time of the year!

Thanks for the heads up guys.
__________________
Dave
Reply With Quote
The Following 3 Users Like Post:
  #10  
Old 07-16-2017, 09:05 AM
muddocktor's Avatar
muddocktor muddocktor is offline
Member
Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP Can't see any uploaded files listed in Attachments in User CP  
Join Date: Oct 2014
Location: South Louisiana
Posts: 2,023
Likes: 3,360
Liked 2,355 Times in 970 Posts
Default

Thanks for the update, 45wheelgun. We forum members know that you guys have it on the agenda at least.
Reply With Quote
The Following User Likes This Post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Attachments wingriderz Firearms & Knives - Other Brands 15 02-28-2016 08:15 PM
File attachments bhayles FORUM OFFICE 2 05-24-2014 07:49 AM
New M&P40 & Attachments Bogustime Smith & Wesson M&P Pistols 14 02-09-2013 09:57 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
smith-wessonforum.com tested by Norton Internet Security smith-wessonforum.com tested by McAfee Internet Security

All times are GMT -4. The time now is 02:49 PM.


© S-W Forum, LLC 2000-2015
Smith-WessonForum.com is not affiliated with Smith & Wesson Holding Corporation (NASDAQ Global Select: SWHC)