![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Je bilo dvoje žrtava mod. 63? Ako je izjava je istina ono što su razlike između njih? Ima prednost od jednog preko drugog? Ja sam Razmatrajući kupnju i radije najbolji proizvod. Vaša stručnost je mnogo poštovati.
|
||||
|
||||
|
Da, dvije ponude, trenutno se pet palac inačici.
Bez ulaženja u zaključavanje cijelu stvar, što iskreno me ne briga, neki to dobiti je prvo izdanje. Mislim da je bolje J okvir s kraćim 4 inch barrel (također nudi u dvije incher), a veći čekić ogranka ranije gun.The jedino prednost dana nov inačici je osam shot cylinder.I 'd radije imati jedan komad cijev od ranije oružja, as well. |
|
|
||||
|
||||
|
Camster hvala, čini se da ste jedina osoba tuned u svoje podatke, ali je vrlo velik dio poštovati. Ja sam ne siguran o proizvodnji vremenskih okvira za različita pitanja. Ima Mod. 63 - (crtica) broj koji pokriva promjene i molimo ih opisati, ako je tako?
|
||||
|
||||
|
Prve vožnje vodio od cca. 1977 do 1999.Comprised do -4 varijanti.
Najnovije izdanje, koje sam uz pretpostavku je -5?, Upravo je izašao u posljednje dvije godine ili tako. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
63 izvorno predstavljen 1977, 4 "jedini. 63-1 od 1982-'89 sa unpinned bačva (63 ali kasnije nema crtice također nije imala pin), 4" jedini. 63-2, 2 "Lew Horton posebno u 1989. 63-3 od 1989 do proizvodnje zaustavio u 1998, je u oba 2" i 4 ". Mislim da je trenutno 5" (8-shot, zaključavanje, dva-komad barel ) je 63-4, ali nisam 100% siguran. Nadam se da je ovo pomoglo.
|
||||
|
||||
|
Te momački jesu na vrhu stvari i informacija je točno što JA koji je potreban. Budući da sam bio na planiranje dodajući Mod. 63 mi je potrebno činjenice te namješten na dućan više inteligentno. Vjerujem da je zabodena i udubljenjem ranu verziju je što ću tražiti ako postoje slabosti koje - (crtica) brojevi poboljšan. Opet, hvala za stručne informacije. Oh yea, primijetio sam da je rano Mod. 63s ponuđeni su sa 2 "ili 4" barrel opciju, može bilo koji neki savjet, ako ne bi trebalo biti nikakve razlike u postavljanje cijena za bilo duljinu istu bolest? Vidio sam 4 "verzije nude za, ali ne i vidio 2", mogla biti 2 "imali niže količine proizvodnje?
|
||||
|
||||
|
smitholdtimer, 2 "verzija obično izvodi najmanje $ 100 više nego 4". Stariji 63 je također došao u kvadrat ili krug uporište također, oba oružja su prikazani na slici sa originalnim tvornica hvataljke. Ne vjerujem da postoje inherentne probleme s bilo kojim od crtica modela, ali zabodena oružje, poput one u vrhu fotografije, čini se da naredba malo nagrada.
![]()
John. SWCA # 1586 Last edited by hsguy; 11-04-2009 at 05:14. |
![]() |
| Tags |
| raspušten |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|