S&W Forum  
Automatsko Prijevodi (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Go Back   S & W Forum > Glavni > S & W Revolvers: 1961-1980
Register Expert Commentary Popis članova CroatianPrijevodi

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-03-2009, 05:02 PM
Američki veteran

Default S & W Mod. 63

Je bilo dvoje žrtava mod. 63? Ako je izjava je istina ono što su razlike između njih? Ima prednost od jednog preko drugog? Ja sam Razmatrajući kupnju i radije najbolji proizvod. Vaša stručnost je mnogo poštovati.
Old 11-03-2009, 05:24
Member

Da, dvije ponude, trenutno se pet palac inačici.
Bez ulaženja u zaključavanje cijelu stvar, što iskreno me ne briga, neki to dobiti je prvo izdanje.
Mislim da je bolje J okvir s kraćim 4 inch barrel (također nudi u dvije incher), a veći čekić ogranka ranije gun.The jedino prednost dana nov inačici je osam shot cylinder.I 'd radije imati jedan komad cijev od ranije oružja, as well.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 07:10
Američki veteran

Default Mod. 63

Camster hvala, čini se da ste jedina osoba tuned u svoje podatke, ali je vrlo velik dio poštovati. Ja sam ne siguran o proizvodnji vremenskih okvira za različita pitanja. Ima Mod. 63 - (crtica) broj koji pokriva promjene i molimo ih opisati, ako je tako?
Old 11-03-2009, 10:39
Member

Prve vožnje vodio od cca. 1977 do 1999.Comprised do -4 varijanti.
Najnovije izdanje, koje sam uz pretpostavku je -5?, Upravo je izašao u posljednje dvije godine ili tako.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 11:26
SWCA Member

Quote:
Originally Posted by smitholdtimer View Post
Ja sam ne siguran o proizvodnji vremenskih okvira za različita pitanja. Ima Mod. 63 - (crtica) broj koji pokriva promjene i molimo ih opisati, ako je tako?
Sam;

63 izvorno predstavljen 1977, 4 "jedini. 63-1 od 1982-'89 sa unpinned bačva (63 ali kasnije nema crtice također nije imala pin), 4" jedini. 63-2, 2 "Lew Horton posebno u 1989. 63-3 od 1989 do proizvodnje zaustavio u 1998, je u oba 2" i 4 ". Mislim da je trenutno 5" (8-shot, zaključavanje, dva-komad barel ) je 63-4, ali nisam 100% siguran. Nadam se da je ovo pomoglo.
Old 11-04-2009, 10:58
Američki veteran

Default Mod. 63

Te momački jesu na vrhu stvari i informacija je točno što JA koji je potreban. Budući da sam bio na planiranje dodajući Mod. 63 mi je potrebno činjenice te namješten na dućan više inteligentno. Vjerujem da je zabodena i udubljenjem ranu verziju je što ću tražiti ako postoje slabosti koje - (crtica) brojevi poboljšan. Opet, hvala za stručne informacije. Oh yea, primijetio sam da je rano Mod. 63s ponuđeni su sa 2 "ili 4" barrel opciju, može bilo koji neki savjet, ako ne bi trebalo biti nikakve razlike u postavljanje cijena za bilo duljinu istu bolest? Vidio sam 4 "verzije nude za, ali ne i vidio 2", mogla biti 2 "imali niže količine proizvodnje?
Old 11-04-2009, 05:11
SWCA Member

smitholdtimer, 2 "verzija obično izvodi najmanje $ 100 više nego 4". Stariji 63 je također došao u kvadrat ili krug uporište također, oba oružja su prikazani na slici sa originalnim tvornica hvataljke. Ne vjerujem da postoje inherentne probleme s bilo kojim od crtica modela, ali zabodena oružje, poput one u vrhu fotografije, čini se da naredba malo nagrada.

Last edited by hsguy; 11-04-2009 at 05:14.
Reply With Quote
Reply

Tags
raspušten

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
S & W Revolvers: 1961-1980 Temu, S & W Mod. 63 u Main; Je li bilo ponuda od dva mod. 63? Ako je izjava je istina ono što su razlike između ...
Smith-WessonForum.com tested by Norton Internet Security Smith-WessonForum.com tested by McAfee Internet Security

All times are GMT -4. Trenutno je 04:27.

© SW forum, LLC 2004-2011