![]() |
|
|
|||||
|
|||||
|
כן הם כיף, על בטוח. שלי כבר גדולים למעט 3-4 של FTF מתוך כמעט 500 rnds. דבר אחד אני לעולם לא לעשות הוא להפעיל את כל רמינגטון דרך זה. הרובים האלה לא אוהבים את זה. שכנה שלי קנתה מן האקדמיה שלו רק כמה ימים אחרי שעשיתי (לאחסן אותו) וזה נתן לו מתאים, היה ירי לארוז ראם בתפוצה רחבה.
|
|||||
|
|||||
|
חדשות טובות! רק קיבל את תווית משלוח בדואר היום. האקדח יחזור S & W ביום חמישי.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
שלי הגיע הבוקר למתקן שלהם. אני מקווה שזה יחזור בקרוב.
|
|
|
||||
|
||||
|
אני לאחרונה שכני לקח את הירי, היה לו כי p38 שייך לאבא של אשתו. הוא ירה 49 של חמישים לב מול המראה נעלם. לא יכולנו להסתכל הקדמי מראה כאשר הטווח היה עדיין פתוח. אחרי הטווח סגור מזה היום חזרנו עם שני מגנטים דובר מודבק בורר עליון swiffer, מצאנו את המראה בתוך חמש דקות. אם החלק אינו חלד אפשר לפחות למצוא את החלק.
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
ציטוט:
|
|
|
|||||
|
|||||
|
haha, אתה תהיה לי יום שמח הירי בקרוב !!!!!!
|
|||||
|
|||||
|
חדשות טובות! Fedex רק הביא לתיקון שלי 15-22 אל הדלת! לא ציפיתי אותו בחזרה כל כך מהר אבל זה!
היה גליון נייר יחיד בתיבה לאמור: תיקון: עודכן LATEST SPEC. גם היו שני מגזינים כלל. (שלחתי את זה עם אף אחד). זה די מלוכלך, אני יכול להגיד את זה כבר ירה הרבה. שני כתבי עת הם מלוכלכים מדי. שלחתי את האקדח בחזרה נקי. הם סובב מהר מאוד! הם קיבלו את האקדח על נובמבר 10 וזה לחזור לכאן ב 13 נובמבר! זה לקח יותר זמן כדי לקבל את תווית משלוח כאן. אני אדווח בחזרה ברגע שאני מקבל הזדמנות להגיע לטווח! |
|
|
|||||
|
|||||
![]() זה יום שישי, לנקות את הרובה שלך, הראש החוצה כדי טווח ו להשתעשע.
|
|
|
||||
|
||||
|
וואו! חדשות נפלאות. מזל טוב.
![]() S & W בהחלט על הכדור. |
|
|
||||