![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Search this Thread | Display Modes |
|
|
|||||
|
|||||
|
Sveikiname tie didieji pirkimai
|
|||||
|
|||||
|
Citata:
![]() Jei naudojate skaitmeninį CAM, jis tikriausiai jau dėl tam tikro tipo šviesos nustatymas fluorescencinės, volframas ir tt Makes didžiulis skirtumas spalvų tikslumas.
|
|||||
|
|||||
|
Thanks Lee, aš "prolly yra ta suskaidyti ir faktiškai SKAITYTI instrukcija kai dieną
![]() ![]() BTW Malonu išgirsti viename iš mano žinutes! Aš iš tikrųjų nupirktas porą ginklai iš jūsų per pastaruosius keletą metų grynasis that I've been very impressed with ... ypač tai, ką sumokėjo! Jei u get time Pažiūrėk į mano "Padėkite su Pre-27" temoje. Man būtų tikrai įdomu sužinoti jūsų mintis apie tai pistoletas. Aš Iškilioji jį 1896-1961 viršų skyriuje taip jums nereikės kasti jį. |
|
|
||||
|
||||
|
Įsitikinusi, jog mano draugas nuo Atgal į rytus ateiti. Jis negalėjo patikėti. Jis pakėlė anksti Svarbi ir Embedded modelis 19 nedegtos ir su dokumentų langelyje ir valymo rinkinys neatidarytas. Jis taip pat pakėlė prieš 17 4 varžtu. gun tarifus 97% ir ieškau teisingas laukelyje. Gun datas 1956 ir mano klausimas, kada gi jie pakeisti iš aukso į mėlyną dėžės. Turiu prieš 16 4 varžtą aukso lauke.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Daugiau "Tulsa Time ".....
Lets vadiname "labai ačiū ... Daug" gun Norėčiau išgirsti apie tai kai vaikinas temas čia prieš nuėjau į Tulsa, ir jis buvo vienas iš trijų pirmųjų SWCA guys I got susitikti ten penktadienį grupė. Steve ir Lee buvo kitos dvi grupės, bet daugiau apie tai vėliau. Aš pradėjau prašyti šie trys vaikinai, visi klausimai rūšių, kai aš pirmą kartą susitiko su jais ir tikrai pirko ne Steve gun tuo metu. (Tai jau kita istorija gerai kad powiem w / pics minėto gun vėliau) Daugelis's really nice guy. Labai visuomeniškas ir išeinančius. Jis atsakė į mano klausimus su daug entuziazmo, daug ir ne make me feel like an idiot for asking juos. Nereikia nė sakyti, kad mes gerai sugyventi gana gera. Vėliau tą pačią dieną mes padarėme spręsti šis gražus senas .... Gal Ji 4-varžtas, 4 colio, Pre-29 su 3 T, R / R, W / O, ir gražus senas rinkinys Goncalo-Alvez "koksas" ![]() ![]() ![]() Pranešimas apie bet kokį žymų dėvėti atošliauža skydas stoka ![]() Mes tikrai mažai "Hoss Tradin" šį vieną, bet manau, kad daugelis buvo pretty darn teisingai su manimi. ačiū ... Daug! ![]()
Paskutinį kartą redagavo tjsguns; metu 11-20-2009 05:33. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Gerai
Štai naujausia, aš manau, gali teisėtai paštu 1896-1961 thread kategorija be gettin papeikti kurią moderatoriai .... Buvau Walkin grįžti į mūsų stalų vėlai šeštadienį po pietų pailsėti. Aš Musta jau plaukiojo 5 arba 6 mylių ir penktadienį ir šeštadienį iki to laiko ir buvo ir buvo tikrai draggin AXX. Aš išlaikė iki stalo apie 4 eilučių žemyn nuo mūsų, ir ši mažyliui sugautos mano akių. She's a 4 "5-varžtas K-22 pagamintas 1953 metais. Ji rodo keletą svarbių dėklas nešioti, tačiau jo anga, rūmai, blokavimo ir laikas yra puiki! Ji taip pat nešioja čia Original serial #" d "Magna Diamond's. ![]() ![]() Už stalo vyrukas turėjo labai priimtiną kainą jos. Mes tikrai mažai "Hoss Tradin", ir aš galų gale su kita absoliutus vogti iš šio show! Ji baigė Costin šiek tiek mažiau nei $ 375,00 vaikinas turėjo savo. Aš nusipirkau ją griežtai, kaip shooter. Aš jau turiu kelias 5-varžtas K-22's, bet jie yra 6 inchers ir šiek tiek į nesugadintas būti kasdien plinkers. I won't feel bad about takin tai vienas prie Elniai stovyklos ir lettin Mano bičiuliai blast away at alaus skardinės su ja mūsų metinių "išjungti ranka" Plikin konkursas. Galiu pagaliau pasirodyti jiems, ką jie buvo missin ne havin tikrai geras senas ,22 Revolver kaip Smith šaudyti! ![]()
Paskutinį kartą redagavo tjsguns; metu 11-21-2009 10:57. |
![]() |
| Žymos |
| Grilis, korpusas, kokso butelį spaustuvai, rievėtas, Goncalo, šedevras, 1 modelis, modelis 15, modelis 19, Embedded, atsuktuvas, sig ginklai, supica, swca, Tulsa, riešutų |
| Temos įrankiai | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|