S&W Forum  
Automatinis vertimas (powered by Powered by Google)
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Go Back   S & W Forumas > Svarbiausias > S & W Rankų Išmetiklis: 1896-1961
Registruotis Expert komentarai Narių sąrašas LithuanianVertimai

Reply

LinkBack Temos įrankiai Search this Thread Display Modes
Old 11-20-2009, 08:57
fyimo's Avatar
SWCA valstybės

Prisiregistravo: Jan 2009
Vieta: Arkansas
Žinutės: 4.006

Sveikiname tie didieji pirkimai
Old 11-20-2009, 11:13
handejector's Avatar
Administratorius

Prisiregistravo: May 2004
Žinutės: 3.991

Citata:
Originally Posted by tjsguns View Post
Vėl .... AČIŪ daug! (ar tai Many thanks! View: Memories įdomu žaisti žodžiais)
Reikia skaityti: "... Many thanks, daugelis .."

Citata:
Originally Posted by tjsguns View Post
Aš pastebėjau, kad viskas bandau šaudyti pagal fluorescencinė lempa mano parduotuvė Pasirodo, tamsūs ir kino mėlyna. Jei aš naudoju flash tai dar blogiau!
Jei naudojate skaitmeninį CAM, jis tikriausiai jau dėl tam tikro tipo šviesos nustatymas fluorescencinės, volframas ir tt Makes didžiulis skirtumas spalvų tikslumas.
Old 11-20-2009, 04:59
tjsguns's Avatar
SWCA valstybės

Vieta: Šiaurės Žemutinė Michigan
Žinutės: 153

Thanks Lee, aš "prolly yra ta suskaidyti ir faktiškai SKAITYTI instrukcija kai dieną
BTW Malonu išgirsti viename iš mano žinutes! Aš iš tikrųjų nupirktas porą ginklai iš jūsų per pastaruosius keletą metų grynasis that I've been very impressed with ... ypač tai, ką sumokėjo!
Jei u get time Pažiūrėk į mano "Padėkite su Pre-27" temoje. Man būtų tikrai įdomu sužinoti jūsų mintis apie tai pistoletas.
Aš Iškilioji jį 1896-1961 viršų skyriuje taip jums nereikės kasti jį.
Reply With Quote
Old 11-20-2009, 05:20
Valstybės

Vieta: Stoutland, Mo
Žinutės: 40

Įsitikinusi, jog mano draugas nuo Atgal į rytus ateiti. Jis negalėjo patikėti. Jis pakėlė anksti Svarbi ir Embedded modelis 19 nedegtos ir su dokumentų langelyje ir valymo rinkinys neatidarytas. Jis taip pat pakėlė prieš 17 4 varžtu. gun tarifus 97% ir ieškau teisingas laukelyje. Gun datas 1956 ir mano klausimas, kada gi jie pakeisti iš aukso į mėlyną dėžės. Turiu prieš 16 4 varžtą aukso lauke.
Reply With Quote
Old 11-20-2009, 05:27
tjsguns's Avatar
SWCA valstybės

Daugiau "Tulsa Time ".....
Lets vadiname "labai ačiū ... Daug" gun
Norėčiau išgirsti apie tai kai vaikinas temas čia prieš nuėjau į Tulsa, ir jis buvo vienas iš trijų pirmųjų SWCA guys I got susitikti ten penktadienį grupė. Steve ir Lee buvo kitos dvi grupės, bet daugiau apie tai vėliau.
Aš pradėjau prašyti šie trys vaikinai, visi klausimai rūšių, kai aš pirmą kartą susitiko su jais ir tikrai pirko ne Steve gun tuo metu. (Tai jau kita istorija gerai kad powiem w / pics minėto gun vėliau)
Daugelis's really nice guy. Labai visuomeniškas ir išeinančius. Jis atsakė į mano klausimus su daug entuziazmo, daug ir ne make me feel like an idiot for asking juos. Nereikia nė sakyti, kad mes gerai sugyventi gana gera.
Vėliau tą pačią dieną mes padarėme spręsti šis gražus senas .... Gal Ji 4-varžtas, 4 colio, Pre-29 su 3 T, R / R, W / O, ir gražus senas rinkinys Goncalo-Alvez "koksas"

Pranešimas apie bet kokį žymų dėvėti atošliauža skydas stoka

Mes tikrai mažai "Hoss Tradin" šį vieną, bet manau, kad daugelis buvo pretty darn teisingai su manimi.
ačiū ... Daug!

Paskutinį kartą redagavo tjsguns; metu 11-20-2009 05:33.
Reply With Quote
Old 11-21-2009, 10:53
tjsguns's Avatar
SWCA valstybės

Gerai
Štai naujausia, aš manau, gali teisėtai paštu 1896-1961 thread kategorija be gettin papeikti kurią moderatoriai ....
Buvau Walkin grįžti į mūsų stalų vėlai šeštadienį po pietų pailsėti. Aš Musta jau plaukiojo 5 arba 6 mylių ir penktadienį ir šeštadienį iki to laiko ir buvo ir buvo tikrai draggin AXX.
Aš išlaikė iki stalo apie 4 eilučių žemyn nuo mūsų, ir ši mažyliui sugautos mano akių.
She's a 4 "5-varžtas K-22 pagamintas 1953 metais. Ji rodo keletą svarbių dėklas nešioti, tačiau jo anga, rūmai, blokavimo ir laikas yra puiki! Ji taip pat nešioja čia Original serial #" d "Magna Diamond's.

Už stalo vyrukas turėjo labai priimtiną kainą jos. Mes tikrai mažai "Hoss Tradin", ir aš galų gale su kita absoliutus vogti iš šio show! Ji baigė Costin šiek tiek mažiau nei $ 375,00 vaikinas turėjo savo.
Aš nusipirkau ją griežtai, kaip shooter.
Aš jau turiu kelias 5-varžtas K-22's, bet jie yra 6 inchers ir šiek tiek į nesugadintas būti kasdien plinkers.
I won't feel bad about takin tai vienas prie Elniai stovyklos ir lettin Mano bičiuliai blast away at alaus skardinės su ja mūsų metinių "išjungti ranka" Plikin konkursas. Galiu pagaliau pasirodyti jiems, ką jie buvo missin ne havin tikrai geras senas ,22 Revolver kaip Smith šaudyti!

Paskutinį kartą redagavo tjsguns; metu 11-21-2009 10:57.
Reply With Quote
Reply

Žymos
Grilis, korpusas, kokso butelį spaustuvai, rievėtas, Goncalo, šedevras, 1 modelis, modelis 15, modelis 19, Embedded, atsuktuvas, sig ginklai, supica, swca, Tulsa, riešutų

Temos įrankiai Search this Thread
Search this Thread:

Išplėstinė paieška
Display Modes

Siunčiamos Taisyklės
S & W Rankų Išmetiklis: 1896-1961 Temos, livin dėl Tulsa Time - Tulsa Gun Rodyti randa Main; Sveikiname tie didieji pirkimai ...
Smith-WessonForum.com tested by Norton Internet Security Smith-WessonForum.com tested by McAfee Internet Security

Visi laikai yra GMT -4. Metu yra 04:04.

Ačiū vBET 3.3.1 mėgautis automatinis vertimas
© įranga Forumas SIA 2004-2011