S&W Forum  
Automātiskā Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Go Back   S & W Forums > Galvenais > Smith & Wesson Long Guns > Smith & Wesson M & P 15-22
Reģistrēties Eksperts Commentary Dalībnieku saraksts LatvianTranslations

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-02-2009, 11:48
MrHowell's Avatar
Loceklis

Default Es redzu, I'm Not Alone

Howdy visiem tikai domāju, ka es jums zināt manu pieredzi ar manu 15-22 ko es palielinājies šo pagājušo sestdienas rītā, un ņēma uz diapazonu šajā pēcpusdienā man aptuveni 35 kārtas Rem GB caur to ar apmēram 3 FTF nekā whoosh un bang un mans nosūcējs bija devusies ar izņemot pavasarī un nelielu gabaliņu nosūcējs, kas man atrodas uz grīdas diapazons lieta vēl atradās telpā, bet bija izplaucis gandrīz pusi loka. Lieki teikt, es aicinu Smith un viņi sūtīs man nosūtīšanas uzlīmi, bet es teicu, es būtu atpakaļ Gander, jo tie ir tuvāki nekā Fed-EX man. Puisis es runāju ar pie Smith teica, ka viņi ir bijuši jautājumi, ar ekstraktoru un tā aizņems apmēram 2 līdz 3 nedēļas, lai saņemtu atpakaļ pie manis. Veida kauns, jo man bija gotten to nulli ar pirmo 2 mags man laiž cauri, un tagad tā devusies Es ceru, ka tas nosaka kāda tās rūpēsies par problēmu, jo tas bija ļoti salds šaušanas maz ieroci, un es meklēju priekšu to pielāgošanu, un jau ir pasūtīts vairākas lietas par to. Ļaus Jums uzzināt, kā tas ir un kā es esmu redzēt šajā forumā Es neesmu viens pats ar šo problēmu.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 01:09
TxShooter2k9's Avatar
Loceklis

Send a message via AIM to TxShooter2k9

Nē, ne tikai, i got mine septembra sākumā, un tā bija nosūtiet 4 dienas pēc i got it, pagāja apmēram mēnesis, lai saņemtu atpakaļ. Tās būs rūpēties ya, un pat sniegt jums pāris papildu mags par jūsu rūpēm.
Old 11-03-2009, 01:29
Loceklis

Atrašanās vieta: OH

Quote:
Originally Posted by MrHowell View Post
Howdy visiem tikai domāju, ka es jums zināt manu pieredzi ar manu 15-22 ko es palielinājies šo pagājušo sestdienas rītā, un ņēma uz diapazonu šajā pēcpusdienā man aptuveni 35 kārtas Rem GB caur to ar apmēram 3 FTF nekā whoosh un bang un mans nosūcējs bija devusies ar izņemot pavasarī un nelielu gabaliņu nosūcējs, kas man atrodas uz grīdas diapazons lieta vēl atradās telpā, bet bija izplaucis gandrīz pusi loka. Lieki teikt, es aicinu Smith un viņi sūtīs man nosūtīšanas uzlīmi, bet es teicu, es būtu atpakaļ Gander, jo tie ir tuvāki nekā Fed-EX man. Puisis es runāju ar pie Smith teica, ka viņi ir bijuši jautājumi, ar ekstraktoru un tā aizņems apmēram 2 līdz 3 nedēļas, lai saņemtu atpakaļ pie manis. Veida kauns, jo man bija gotten to nulli ar pirmo 2 mags man laiž cauri, un tagad tā devusies Es ceru, ka tas nosaka kāda tās rūpēsies par problēmu, jo tas bija ļoti salds šaušanas maz ieroci, un es meklēju priekšu to pielāgošanu, un jau ir pasūtīts vairākas lietas par to. Ļaus Jums uzzināt, kā tas ir un kā es esmu redzēt šajā forumā Es neesmu viens pats ar šo problēmu.
Yup, Jums ir bijusi daudz uzņēmumu.

Šķiet 15-22 + Remington Golden Bullets = No Battery pieredzes daudz īpašniekiem. Puisis citā forumā teica, Rem GBS viņš bija daži neietu savos 15-22 muca visu citu, pat rokas padevi. Tas tiešām ir no spec.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 01:06
ChattanoogaPhil's Avatar
Moderator

Quote:
Originally Posted by 27 Beck View Post
Puisis citā forumā teica, Rem GBS viņš bija daži neietu savos 15-22 muca visu citu, pat rokas padevi. Tas tiešām ir no spec.
Ir bijusi pati GB pieredze ar 22/45 Ruger.

Varbūt es esmu kļūst pārāk vecs, lai atceros pareizi, bet bija laiks, kad Rem bija diezgan daudz standartu ,22 LR plinking. Man patika mazie piena kartona konteineru arī ....
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 04:00
Nav Nav is offline
Loceklis

Atrašanās vieta: Dienvidu Arizona

Varbūt Remington munīciju ir jautājums. Esmu laiž apmēram 1000 kārtas CCI Blazer un federālais neiesaiņoti produkti, kuriem nav nekādu, izņemot vienu FTF problēmu, kad man nav laidis pēdējās sarunu kārtas žurnāls pareizi. Man bija problēmas ar Remington AMMO citu daļēji automātiskās pistoles, kā arī daļēji automātiskās šautenes un vairs iegādāties par jebkuru cenu. Neatkarīgi no vaska viela viņi laiž stuff rada pārāk daudz problēmu IMO.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 07:49
Loceklis

Atrašanās vieta: OH

Quote:
Originally Posted by Nav View Post
Varbūt Remington munīciju ir jautājums. Esmu laiž apmēram 1000 kārtas CCI Blazer un federālais neiesaiņoti produkti, kuriem nav nekādu, izņemot vienu FTF problēmu, kad man nav laidis pēdējās sarunu kārtas žurnāls pareizi. Man bija problēmas ar Remington AMMO citu daļēji automātiskās pistoles, kā arī daļēji automātiskās šautenes un vairs iegādāties par jebkuru cenu. Neatkarīgi no vaska viela viņi laiž stuff rada pārāk daudz problēmu IMO.
Es drīzāk piekrītu. Instrukcijas, kas nāca kopā ar savu Advantage Arms ,22 pārrēķinu par manu Gloks īpaši teica neizmantot Remington Golden Bullets.
Reply With Quote
Old 11-07-2009, 04:47
Loceklis

Remington beztaras AMMO nosūtīts mans nosūcējs, lai plašs ir debesis šodien. Bummer, man bija vienkārši kļūst mana redzes nulli pārāk. Es centos paliekas manā Dad's Ruger pistole, nav blow it up, bet bija vairākas nepilnības slodze pareizi, nav izgrūst, ievārījumi, uc
Klibs munīciju.
Reply With Quote
Old 11-07-2009, 10:10
Vulcan Bob's Avatar
Loceklis

Atrašanās vieta: Centrālā pa

Es biju laimīgs I guess, mēģināja nošaut Remington Golden ir no mana 15-22, un tie nav pilnībā kamerā. Vienā iepakojumā, šīs lietas man ir atzīmēti ar (šautene tikai), jo tie bija crap no manu revolveri, tagad tie ir apzīmēti ar (skrūvju šautene only), am sort jautājums, ja man būtu tikai pull lodes un deaktivizēt primeing savienojums un pulveris un tikai crap-var stuff.
Old 11-07-2009, 10:57
maxicooper's Avatar
Loceklis

Atrašanās vieta: Ellicott Pilsēta, MD.

Man tiešām bija slikti reizes ar rem. GB as well.
Reply With Quote
Old 11-07-2009, 11:24
ntobroken's Avatar
Loceklis

Daudzi cilvēki ir picking par Remington Zelta AMMO šajā forumā. Esmu bijis pirkšanas RG sevi galvenokārt sakarā ar nepieejamība kaut kas cits, bet ir konstatēts, ka ir pienācīgs attiecībā uz lielāko daļu, jo īpaši attiecībā uz cenu. Man viens vai divi FTF uz vienu 100, fotografējot to no mana Smith 22A-1 pistole, bet man bija nulle jautājumi vēl šaušana viņus no manas 15-22. Man gaidīt FTF agrāk vai vēlāk, bet es neesmu nemaz paranojas par to. Atmest savu griping un baumas izplatīt ļaudīm un bremžu vainojot jautājumi jūsu munīciju. S & W ir fantastisks garantija, zvaniet em un saņemtu savu gabals paskatījās. Tās dos tiesības.
(Un, ja jūs vēlaties apgalvot AMMO lieta, tad sākumā, pie, stāstīja man, kāpēc mana 15-22 dzinumi viss man tajā.)
Reply With Quote
Reply

Tags
kārtridžs, korpuss, ekstraktorā, primer, REMINGTON, rimfire, ruger, mežonis, sig ieroču, sigma

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
Smith & Wesson M & P 15-22 Thread Es redzu, es neesmu vienīgais, Smith & Wesson Long šaujamieroči; Howdy visiem tikai domāju, ka es jums zināt manu pieredzi ar manu 15-22 ko es palielinājies šo ...
Smith-WessonForum.com tested by Norton Internet Security Smith-WessonForum.com tested by McAfee Internet Security

All times are GMT -4. Pašlaik tiek 04:10.

Translated citiem valodas atbalsta vBET Translator 3.3.1
© SW forums, LLC 2004-2011