![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Odziedziczyłem M36 nr łącznik z powrotem w 1989 roku i nigdy nie zaznaczone na panelu bocznym oknie uważnie. Numer seryjny na pudełku i pistolet zgłosić się do 1975/76, ale to nie oznacza, -1, obok modelu # na broń. W "Funkcje specjalne" pole wskazuje PC 195 x. Czy to ma żadnego znaczenia czy jest to tylko pewien rodzaj inwentaryzacji / numer bin? Dzięki!
|
|||||
|
|||||
Model 36 bez myślnika powstał z 1957 do 1988 roku.Model 36-1 jest wyrzutnię z 3 "beczka ciężkie. Don
|
||||
|
||||
|
Aha .... Tak, mój 3 "-1. Dziękuję za wyjaśnienie. Any ideas on PC 195x" funkcji specjalnych "?
|
||||
|
||||
|
Jestem daleki od ekspertów, podobnie jak wiele innych tutaj, ale komputer może wskazać "Performance Center", a to oznacza, model 36 jest wyjątkowy dla niektórych szczególnych powodów.
Być może będziesz chciał dostać S & Was "Roy Jinks na piśmie, że jeden ... Mrwildroot
|
||||
|
||||
|
Dzięki, mrwildroot. Zgadnij, jaki to może być Performance Center coś ...
Po prostu zastanawiam się, co mogliby zrobić dla J-Frame z powrotem w 1975 roku. Być może pracował na działania, które zawsze wydawało się gładsze niż inne J-Frames posiadałam. Wrodzona afront, kiedy mój ojciec zmarł w 1989 roku ..... sprzedał wszystko inne co nie byłem "na" broń @ czas. (Gdybym wiedział wtedy co teraz wiem .... blask!) Jeden z jego przyjaciele mądrości do powiedzenia "keep snubbie". Po raz słuchałem. Nie często w tych dniach. Nigdy nie zwracał uwagi na poły do pola spadł z półki przechowywania tamtej nocy ..... 20 lat później. Life's funny sometimes.
|
||||
|
||||
|
David1958,
Did you get narzędzi i oryginalnych papier pakowy z nim? Ponadto może wywołać cel lub młotem cel zostały zainstalowane w tym czasie ... Na pewno będę zakładać, że skarga została uszczypnięty. What a great find! Mrwildroot
NO GUNS, nie ma pokoju, NO BEZPIECZEŃSTWA! Ostatnio edytowane przez mrwildroot; 11-03-2009 w 08:58 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Tak, na etykiecie jest do góry nogami i faktycznie nadal załączony. Ząbkowane spust i standardowe młotka. Mam śrubokręt, karta gwarancyjna i karta reklamy kabury. The rest is long gone. Dziękujemy za opinie!
|
|||||
|
|||||
|
W tym czasie broń powstał there wasnt Performance Center. Bardziej prawdopodobne jest to skrót od "cywilu jak w uchwyty. Możesz pisać pic na etykiecie?
|
||||
|
||||
|
Aparat cyfrowy jest AWOL, ale:
Model nr 36 Fin: B lufy: 2 fotografii: S Specjalne Cechy: PC 195 x Ser nr: J 279 8XX
| j-frame, Jinks, Performance Center, śrubokręt, ząbkowany |
| Narzędzia wątku | Search this Thread |
| Tryby wyświetlania | |
|
|