S&W Forum  
Automat Traduceri (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Go Back   S & W Forum > Principal > S & W Revolvere: 1961 - 1980
Registrul Expert Comentariu Lista de membri RomanianTranslations

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Moduri de afişare
Old 11.06.2009, 06:45
US Veteran

Data înregistrării: noiembrie 2008
Default Nu sunteţi sigur dacă acest lucru îi aparţine sau ceea ce este

Mod. 10-7, cap la cap pătrat, stocurile magna, 3 "baril grele, este aceasta speciale sau doar un alt termen de moara mod 10? Nu există o inscripţie pe partea stângă a cadrului chiar sub cilindru şi I sînt incapabil să reamintească exact ceea ce este. 3 litere şi apoi Georgia, UT cred. Nu-mi pot aminti ser # fie. Stiu, ma ajuta, nu de mult, dar au gândit cei de experţi să ştie, în ciuda lipsei de informaţii complete. Ti-S & W a face o alerga speciale sau este aceasta o doar din elementul său? Hei, N-am văzut o înainte, astfel curiozitate, stii tu, în cazul în care a fost cap la cap rotund acest lucru ar fi o bucată dulce buzunar. Thanks for your help.

Last edited by smitholdtimer; 11.06.2009, la 06:59.
Reply With Quote
Old 11.06.2009, 06:51
Membru

Data înregistrării: Oct 2008

CAI este un importator de arme, acestea sunt în Georgia VT. Aşa că mi-a spus că a fost de la un poliţie străine sau gov. agenţie.
Reply With Quote
Old 11.06.2009, 07:07
Membru

Data înregistrării: iulie 2002

A fost importate înapoi în Statele Unite cred că zilnică peruvian cumparat un buchet de 10-7s, dar nu cred că l-am vazut un 3 ".
Reply With Quote
Old 11.06.2009, 07:44
US Veteran

Data înregistrării: noiembrie 2008
Default Modelul 10-7, 3 ", cu Sq. Butt.

Nu a găsit nici o dovadă mărci străine, dar vă sunt corecte pe iniţialele, aceasta este o situaţie primă sau nu? Eu cred că poate fi achiziţionat de 300.00 dolari. Does this par rezonabile?
Old 11.07.2009, 06:27
Membru

Este un fel de baril în între o DTS. precum şi un butoi grele? Probabil New South Wales sau pistolul turc de poliţie, cu cap la cap pătrat.

Unii vor plăti o primă pentru aceste, iar unele nu vor. Dar, daca este in forma la Nisa, ORICE recente M & P / Modelul 10 este în valoare de 300 de dolari!

Excepţia cazului în care pe care încercaţi să re-vinde pentru un profit ... Apoi, este posibil să aveţi probleme, cu excepţia cazului în care cumpărătorul este un colecţionar care doresc unul dintre aceste variaţii.

T-Star
Reply With Quote
Reply

Tag-uri
Model 1, Modelul 10

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Cautare avansata
Moduri de afişare

Reguli Posting
S & W Revolvere: 1961 - 1980 Thread, nu sunt sigur dacă acest lucru îi aparţine sau ceea ce este în principal; Mod. 10-7, cap la cap pătrat, stocurile magna, 3 "baril grele, este acest speciale sau doar un alt termen de moara mod 10? ...
Smith-WessonForum.com tested by Norton Internet Security Smith-WessonForum.com tested by McAfee Internet Security

All times are GMT -4. Ora este acum 11:45.

© SW Forum, LLC 2004-2011