![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Moduri de afişare |
|
|
||||
|
||||
|
Mod. 10-7, cap la cap pătrat, stocurile magna, 3 "baril grele, este aceasta speciale sau doar un alt termen de moara mod 10? Nu există o inscripţie pe partea stângă a cadrului chiar sub cilindru şi I sînt incapabil să reamintească exact ceea ce este. 3 litere şi apoi Georgia, UT cred. Nu-mi pot aminti ser # fie. Stiu, ma ajuta, nu de mult, dar au gândit cei de experţi să ştie, în ciuda lipsei de informaţii complete. Ti-S & W a face o alerga speciale sau este aceasta o doar din elementul său? Hei, N-am văzut o înainte, astfel curiozitate, stii tu, în cazul în care a fost cap la cap rotund acest lucru ar fi o bucată dulce buzunar. Thanks for your help.
Sam # 2198 Last edited by smitholdtimer; 11.06.2009, la 06:59. |
|
|
||||
|
||||
|
CAI este un importator de arme, acestea sunt în Georgia VT. Aşa că mi-a spus că a fost de la un poliţie străine sau gov. agenţie.
|
|
|
||||
|
||||
|
A fost importate înapoi în Statele Unite cred că zilnică peruvian cumparat un buchet de 10-7s, dar nu cred că l-am vazut un 3 ".
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu a găsit nici o dovadă mărci străine, dar vă sunt corecte pe iniţialele, aceasta este o situaţie primă sau nu? Eu cred că poate fi achiziţionat de 300.00 dolari. Does this par rezonabile?
|
||||
|
||||
|
Este un fel de baril în între o DTS. precum şi un butoi grele? Probabil New South Wales sau pistolul turc de poliţie, cu cap la cap pătrat.
Unii vor plăti o primă pentru aceste, iar unele nu vor. Dar, daca este in forma la Nisa, ORICE recente M & P / Modelul 10 este în valoare de 300 de dolari! Excepţia cazului în care pe care încercaţi să re-vinde pentru un profit ... Apoi, este posibil să aveţi probleme, cu excepţia cazului în care cumpărătorul este un colecţionar care doresc unul dintre aceste variaţii. T-Star |
![]() |
| Tag-uri |
| Model 1, Modelul 10 |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Moduri de afişare | |
|
|