![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Došlo dve ponuky mod. 63? Je-li tvrdenie je pravdivé, aké sú rozdiely medzi oboma? Je tu výhodu jedného nad druhým? Som uvažuje o kúpe, a radšej by najlepší výrobok k dispozícii. Vaše skúsenosti is much appreciated.
|
||||
|
||||
|
Áno, dve ponuky, pričom aktuálna verzia päť palcov.
Bez toho by do celého zámku vec, ktorá úprimne povedané mi to jedno, jedno dostať, je prvé vydanie. Myslím, že snímka J je lepšie s kratšia hlaveň 4 palce (ponúkaný v dvoch incher) a väčšie kladivo vlečka z predchádzajúcich gun.The Jedinou výhodou novej verzie je osem výstrel cylinder.I 'd radšej jeden kus barel zo starších diel, rovnako. |
|
|
||||
|
||||
|
Camster vďaka, vyzerá to, že je jedinou osobou, naladené, ale vaša informácia je veľmi cenený. Nie som si istý, výrobných časový rámec pre rôzne otázky. Existuje Mod. 63 - (pomlčka) číslo, ktoré sa týka zmeny a opíšte je, ak to tak je?
|
||||
|
||||
|
Prvý beh bežal z cca. 1977 1999.Comprised až -4 varianty.
Posledné vydanie, ktoré som za predpokladu, že je -5?, Práve vyšiel v posledných dvoch rokoch, alebo tak. |
|
|
||||
|
||||
|
Citácia:
63 pôvodne zavedený v roku 1977, 4 "iba. 63-1 v rokoch 1982-'89 s unpinned barel (nie 63, ale neskôr aj pomlčiek nemal pin), 4" iba. 63-2, 2 "Lew Horton špeciálny v roku 1989. 63-3 od roku 1989 až do zastavenia výroby v roku 1998, v oboch 2" a 4 ". Myslím, že súčasný 5" (8-shot, zámok, dvoch-kus barel ) je 63-4, ale nie som 100% istý. Hope this is helpful.
|
||||
|
||||
|
Vy ste nad vecou a informácie, je presne to, čo som potreboval. Pretože som bol v pláne pridať Mod. 63 Potreboval som si fakty zariadené nakupovať viac inteligentne. Verím, že pribitý a zapustené ranej verzii je to, čo budem hľadať, ak tu boli určité nedostatky, ktoré - (pomlčka) položky zlepšila. Opět děkuji za odborné informácie. Ach áno, som si všimol, že na začiatku Mod. 63S boli ponúkané s 2 "alebo 4" hlaveň možnosť, môže niekto poradiť v prípade, že by mali byť všetky rozdiely v cene požiadať buď dĺžku rovnakých podmienok? Videl som 4 "verzia ponúkané pre, ale nevidel 2", mohlo by to byť 2 "mali nižšie výrobné množstvo?
|
||||
|
||||
|
smitholdtimer, 2 "verzia sa zvyčajne kreslia aspoň 100 dolárov viac ako 4". Staršie 63 tiež prišli na námestie alebo okrúhly zadok tiež, ako sú zobrazené na obrázku zbrane s pôvodnej továrenskej madiel. Neverím, že existujú nejaké vnútorné problémy s niektorou z pomlčkou modelov, ale připnul zbrane, ako jeden z vrcholu fotografie, zdá sa velenie trochu prémia.
![]()
John. SWCA # 1586 Naposledy upravil hsguy, 11.04.2009 V 05:14 PM. |
![]() |
| Tagy |
| zapustené |
| Nástroje témat | Search this Thread |
| Zobrazovacie módy | |
|
|