S&W Forum  
Automatické preklady (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Go Back   S & W Forum > Hlavné > S & W Revolvery: 1961 - 1980
Registrovať Expert Komentár Zoznam členov SlovakPreklady

Reply

LinkBack Nástroje témat Search this Thread Zobrazovacie módy
Old 11.03.2009, 05:02 PM
Veteran US

Založený: november 2008
Poloha: Tar Heel štát
Default S & W Mod. 63

Došlo dve ponuky mod. 63? Je-li tvrdenie je pravdivé, aké sú rozdiely medzi oboma? Je tu výhodu jedného nad druhým? Som uvažuje o kúpe, a radšej by najlepší výrobok k dispozícii. Vaše skúsenosti is much appreciated.
Old 11.03.2009, 05:24 PM
Členské

Založený: september 2001
Poloha: Obklopený príliš veľa ľudí

Áno, dve ponuky, pričom aktuálna verzia päť palcov.
Bez toho by do celého zámku vec, ktorá úprimne povedané mi to jedno, jedno dostať, je prvé vydanie.
Myslím, že snímka J je lepšie s kratšia hlaveň 4 palce (ponúkaný v dvoch incher) a väčšie kladivo vlečka z predchádzajúcich gun.The Jedinou výhodou novej verzie je osem výstrel cylinder.I 'd radšej jeden kus barel zo starších diel, rovnako.
Reply With Quote
Old 11.03.2009, 07:10 PM
Veteran US

Default Mod. 63

Camster vďaka, vyzerá to, že je jedinou osobou, naladené, ale vaša informácia je veľmi cenený. Nie som si istý, výrobných časový rámec pre rôzne otázky. Existuje Mod. 63 - (pomlčka) číslo, ktoré sa týka zmeny a opíšte je, ak to tak je?
Old 11.03.2009, 10:39 PM
Členské

Založený: september 2001
Poloha: Obklopený príliš veľa ľudí

Prvý beh bežal z cca. 1977 1999.Comprised až -4 varianty.
Posledné vydanie, ktoré som za predpokladu, že je -5?, Práve vyšiel v posledných dvoch rokoch, alebo tak.
Reply With Quote
Old 11.03.2009, 11:26 PM
SWCA členských

Založený: Jun 2007
Poloha: Stredozápade USA

Citácia:
Původně odeslal smitholdtimer View Post
Nie som si istý, výrobných časový rámec pre rôzne otázky. Existuje Mod. 63 - (pomlčka) číslo, ktoré sa týka zmeny a opíšte je, ak to tak je?
Sam;

63 pôvodne zavedený v roku 1977, 4 "iba. 63-1 v rokoch 1982-'89 s unpinned barel (nie 63, ale neskôr aj pomlčiek nemal pin), 4" iba. 63-2, 2 "Lew Horton špeciálny v roku 1989. 63-3 od roku 1989 až do zastavenia výroby v roku 1998, v oboch 2" a 4 ". Myslím, že súčasný 5" (8-shot, zámok, dvoch-kus barel ) je 63-4, ale nie som 100% istý. Hope this is helpful.
Old 11.04.2009, 10:58
Veteran US

Default Mod. 63

Vy ste nad vecou a informácie, je presne to, čo som potreboval. Pretože som bol v pláne pridať Mod. 63 Potreboval som si fakty zariadené nakupovať viac inteligentne. Verím, že pribitý a zapustené ranej verzii je to, čo budem hľadať, ak tu boli určité nedostatky, ktoré - (pomlčka) položky zlepšila. Opět děkuji za odborné informácie. Ach áno, som si všimol, že na začiatku Mod. 63S boli ponúkané s 2 "alebo 4" hlaveň možnosť, môže niekto poradiť v prípade, že by mali byť všetky rozdiely v cene požiadať buď dĺžku rovnakých podmienok? Videl som 4 "verzia ponúkané pre, ale nevidel 2", mohlo by to byť 2 "mali nižšie výrobné množstvo?
Old 11.04.2009, 05:11 PM
SWCA členských

Založený: máj 2002
Poloha: Suburban Chicago

smitholdtimer, 2 "verzia sa zvyčajne kreslia aspoň 100 dolárov viac ako 4". Staršie 63 tiež prišli na námestie alebo okrúhly zadok tiež, ako sú zobrazené na obrázku zbrane s pôvodnej továrenskej madiel. Neverím, že existujú nejaké vnútorné problémy s niektorou z pomlčkou modelov, ale připnul zbrane, ako jeden z vrcholu fotografie, zdá sa velenie trochu prémia.

Naposledy upravil hsguy, 11.04.2009 V 05:14 PM.
Reply With Quote
Reply

Tagy
zapustené

Nástroje témat Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Zobrazovacie módy

Vysielanie Pravidlá
S & W Revolvery: 1961 - 1980 Thread, S & W Mod. 63 v Main; Došlo dve ponuky mod. 63? Je-li tvrdenie je pravdivé, aké sú rozdiely medzi ...
Smith-WessonForum.com tested by Norton Internet Security Smith-WessonForum.com tested by McAfee Internet Security

All times are GMT -4. Čas: 04:34.

© SW Forum, LLC 2004-2011