![]() |
|
|
|||||
|
|||||
|
Да су забавни, сигурно. Мина је велика, осим за 3-4 ФТФ је од скоро 500 рндс. Једна ствар коју ћу урадити је покренути НИКАДА било Ремингтон компанијом кроз њега. Ови топови не свиђа. Комшија моје купио из своје Академије одговара само неколико дана након што сам урадио (исте продавнице) и то му је пуцњаве РЕМ обједињеног пакета.
|
|||||
|
|||||
|
Добре вести! Управо добио налепницу пошиљке у данашњем поштом. Гун ће се вратити на С и У у четвртак.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Рудник је добио њиховог објекта јутрос. Надам се да ће се вратити ускоро.
|
|
|
||||
|
||||
|
Недавно сам узео мој комшија из пуцњаве, он је п38 који је припадао тата своје супруге. Он је убио 49 од педесет и приметио испред призор је отишао. Нисмо могли да предњи део изгледа призор када је избор и даље отворен. Након опсег затворен за дан смо поново отишли са два звучника магнети снимљен у горњем суиффер Берач, пронашли смо призор за око пет минута. Ако се део не нерђајућег можете пронаћи бар део.
|
|
|
||||
|
||||
|
Куоте:
Куоте:
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Хаха, ћете имати срећан дан снимања ускоро !!!!!!
|
|||||
|
|||||
|
Добре вести! ФедЕкс само донео ми је поправљао 15-22 до врата! Нисам га очекивао тако брзо назад, али је то!
Постојао је један лист папира у кутији која је изјавио: Поправи: ажуриран НАЈНОВИЈЕ спец. Ту су укључена два магазина. (Имао сам га послао офф са ништа). Је прилично прљав, ја то могу да кажем је испаљен пуно. Оба магазина су исувише прљави. Послао сам пиштољ назад чист. Они се испоставило то врло брзо! Они су добили пиштољ на 10. новембар и вратила се овде, 13. новембар! То је више до нас налепницу пошиљке. Вратићу извештај чим добијем прилику да се на опсег! |
|
|
|||||
|
|||||
![]() То је петак, чишћење пушка, главу да опсег и да мало забавимо.
|
|
|
||||
|
||||
|
УОУ! Сјајне вести. Честитке.
![]() , С & У је дефинитивно на лопту. |
|
|
||||