S&W Forum  
Аутоматски Преводи (Поуеред бы Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Go Back   С & У Форума > Главни > Смит & Уессон дуги гунс > Смит & Уессон М & П 15-22
Региструјте се Експерт Коментар Листа чланова SerbianПреводи

Reply

ЛинкБацк Алати тхреад Сеарцх Тхис Тхреад Приказ Модови
Old 11-02-2009, 03:33 АМ
n3cal's Avatar
УС ветерана

Јоин Дате: Апр 2009
Локација: Јужни Мериленд
Поруке: 126
Default П & П 15-22 Клешта отишао

Је мој нови П & П 15-22 до петка опсег за први пут. Први часопис је имао 25 ОГИ Блејзерси силазе низ без проблема. Друга Маг је имао 25 КС ОГИ МиниМаг рунди опет никаквих проблема. Треће Маг је имао 25 КС Винчестер СуперКс метака. У току те треће Маг сам неколико неуспеха да се хране и пропуст да се избацује. Приметио сам избачен кертриџ је увек на пола пута од Избацивач порта.

Пребацио назад ОГИ Блејзерси и диффернт МАГ и још увек је ФТЕ, али само 2 или три по Маг.

Заврсило стављањем око 400 метака укупно кроз пиштољ. Био сам са разочарани ФТЕ сваки Маг. Након добијања куће и гледа пиштољ сам приметио ексрацтор је потпуно нестала. Нисте сигурни када је искључен, али је дефинитивно нестало! Неко други приметити приручник нема делова слом пиштољ?

Зове С & У ЦС и чекања за испоруку Лабле да се врати пиштољ. Рекли су ми да не желиш да пошаљете магс, само пиштољ.

Веома задовољни са групе на 50 јарди.

Надам се да се ова питања решавају!

Ласт едитед од н3цал; на 11-02-2009 04:03 АМРазлог: Жао ми је, Половни погрешне терминологије.
Reply With Quote
Old 11-02-2009, 04:25 АМ
TxShooter2k9's Avatar
Члан

Јоин Дате: Јул 2009
Поруке: 453
Send a message via AIM to TxShooter2k9

Жао ми је да то чујем, али није први пут да је се десило, они добити фиксне се прилично брзо, па чак и ти пар нових магс. Морао сам да рудник у 4 дана након што сам га добио за иста питања. Преко близу 500рдс или сада, било проблема бесплатно. Срећно.
Old 11-02-2009, 04:26 АМ
TxShooter2k9's Avatar
Члан

Друга ствар је да запамтите, морате бити реални патицулар како да учитате магс или ћете имати проблема.
Old 11-02-2009, 08:15 АМ
BaitKiller's Avatar
Члан

Јоин Дате: Сеп 2009
Локација: Шпански тврђава, ал
Поруке: 7

ткссхоотер2к9, можеш ли да иде у више детаља на утовар магс. Хвала.
Reply With Quote
Old 11-02-2009, 08:41 АМ
TxShooter2k9's Avatar
Члан

добро, као што каже упутство, учитајте 1 у исто време, извуците дугмад на страну, тек толико доле да се учита 1 у исто време, и док то радите да бисте се уверили да је позадина од метка је све тако назад додиривање Маг, и уверите се да славина Мобилком на длану или ногу, без обзира на клупи, боље седиште метака, ИМ и даље није стручњак за то. Али да би требало да вам помогну.
Old 11-02-2009, 09:55 АМ
BaitKiller's Avatar
Члан

Јоин Дате: Сеп 2009
Локација: Шпански тврђава, ал
Поруке: 7

Много хвала.
Reply With Quote
Old 11-02-2009, 10:13 АМ
TxShooter2k9's Avatar
Члан

није проблем, сретно.
Old 11-04-2009, 01:34 АМ
n3cal's Avatar
УС ветерана

Јоин Дате: Апр 2009
Локација: Јужни Мериленд
Поруке: 126

Ткссхоотер, стварно поштовати све добре информације које су послали на ова питања. Магазин учитавање инструкције су веома добри. Видео сам их овде објављене раније и био је сигуран да их учита у једном тренутку.

Још увек чекају на испоруке Лабле доћи путем поште.

Сумњам да ћу изаћи и моја леђа пре него што захвалности.
Reply With Quote
Old 11-04-2009, 02:27 АМ
3rd Gen Neal's Avatar
Члан

Јоин Дате: Мар 2008
Локација: Тексас
Поруке: 385
Cool

Куоте:
Оригиналлы постед бы n3cal View Post
Ткссхоотер, стварно поштовати све добре информације које су послали на ова питања. Магазин учитавање инструкције су веома добри. Видео сам их овде објављене раније и био је сигуран да их учита у једном тренутку.

Не слушајте ове Ткссхоотер кловн, он је заправо запослен у СУ и он само покусава да сија и држати на 15-22 сви задовољни. Његов Тксснеакы регулатор би требало да буде. Настрану !!!!!! Он ми је помогао као и.
Old 11-04-2009, 03:21 АМ
TxShooter2k9's Avatar
Члан

Куоте:
Оригиналлы постед бы 3rd Gen Neal View Post
Не слушајте ове Ткссхоотер кловн, он је заправо запослен у СУ и он само покусава да сија и држати на 15-22 сви задовољни. Његов Тксснеакы регулатор би требало да буде. Настрану !!!!!! Он ми је помогао као и.
ЛМАО, радим Разговор о веома их, али доеснт свима који раде 15-22 !!!!! Постоји само обичне забаве пуцати ..

Куоте:

Није проблем, надам се да се вратим пре него! Драго ми је да било помоћи.

Тагс
Кућиште, Избацивач, извлачи, Ремингтон, Уинцхестер

Алати тхреад Сеарцх Тхис Тхреад
Сеарцх Тхис Тхреад:

Напредна Претрага
Приказ Модови

Правила Постања
Смит & Уессон М & П 15-22 Конац, П & П 15-22 Клешта отишао у Смит & Уессон дуги гунс; Преузео мој нови П & П 15-22 до петка опсег за први пут. Први часопис је имао 25 ОГИ Блејзерс иде ...
Smith-WessonForum.com tested by Norton Internet Security Smith-WessonForum.com tested by McAfee Internet Security

Сва времена су ГМТ -4. Тренутно време је 07:19 АМ.

© ЈУГОЗАПАД форум, ДОО 2004-2011