![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Сеарцх Тхис Тхреад | Приказ Модови |
|
|
|||||
|
|||||
|
Је мој нови П & П 15-22 до петка опсег за први пут. Први часопис је имао 25 ОГИ Блејзерси силазе низ без проблема. Друга Маг је имао 25 КС ОГИ МиниМаг рунди опет никаквих проблема. Треће Маг је имао 25 КС Винчестер СуперКс метака. У току те треће Маг сам неколико неуспеха да се хране и пропуст да се избацује. Приметио сам избачен кертриџ је увек на пола пута од Избацивач порта.
Пребацио назад ОГИ Блејзерси и диффернт МАГ и још увек је ФТЕ, али само 2 или три по Маг. Заврсило стављањем око 400 метака укупно кроз пиштољ. Био сам са разочарани ФТЕ сваки Маг. Након добијања куће и гледа пиштољ сам приметио ексрацтор је потпуно нестала. Нисте сигурни када је искључен, али је дефинитивно нестало! Неко други приметити приручник нема делова слом пиштољ? Зове С & У ЦС и чекања за испоруку Лабле да се врати пиштољ. Рекли су ми да не желиш да пошаљете магс, само пиштољ. Веома задовољни са групе на 50 јарди. Надам се да се ова питања решавају! Ласт едитед од н3цал; на 11-02-2009 04:03 АМРазлог: Жао ми је, Половни погрешне терминологије. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Жао ми је да то чујем, али није први пут да је се десило, они добити фиксне се прилично брзо, па чак и ти пар нових магс. Морао сам да рудник у 4 дана након што сам га добио за иста питања. Преко близу 500рдс или сада, било проблема бесплатно. Срећно.
|
|||||
|
|||||
|
Друга ствар је да запамтите, морате бити реални патицулар како да учитате магс или ћете имати проблема.
|
|||||
|
|||||
|
ткссхоотер2к9, можеш ли да иде у више детаља на утовар магс. Хвала.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
добро, као што каже упутство, учитајте 1 у исто време, извуците дугмад на страну, тек толико доле да се учита 1 у исто време, и док то радите да бисте се уверили да је позадина од метка је све тако назад додиривање Маг, и уверите се да славина Мобилком на длану или ногу, без обзира на клупи, боље седиште метака, ИМ и даље није стручњак за то. Али да би требало да вам помогну.
|
|||||
|
|||||
|
Много хвала.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
није проблем, сретно.
|
|||||
|
|||||
|
Ткссхоотер, стварно поштовати све добре информације које су послали на ова питања. Магазин учитавање инструкције су веома добри. Видео сам их овде објављене раније и био је сигуран да их учита у једном тренутку.
Још увек чекају на испоруке Лабле доћи путем поште. Сумњам да ћу изаћи и моја леђа пре него што захвалности.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Куоте:
|
|||||
|
|||||