S&W Forum  
Otomatik çevirileri (by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Go Back   S & W Forumu > Ana > Smith & Wesson Uzun Guns > Smith & Wesson M & P 15-22
Üye ol Uzman Yorum Üye Listesi TurkishÇeviriler

Reply

LinkBack Konu Araçları Search This Thread Ekran Modu
Old 10-31-2009, 03:18
Üye

Yer: OH

Quote:
Originally Posted by LifeInPa View Post
When I tüfek için demonte ve çıkarıcı bir göz aldı ve ele şarj eve gibi onlar tek parça vardı, onlar baktı. Ayrıca delik ve her şey ile varil kontrol baktı bir-ok.
Ejektör ne olacak?
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 03:30
Üye

Yer: NE, PA, ABD

Quote:
Originally Posted by 27 Beck View Post
Ejektör ne olacak?
Gibi tek parça halinde de edilmiş gibi görünüyordu, ben ve silahı her santimini incelendiğinde gerçekten kırık baktı bir şey bulamadı. Ancak yalnızca bir kez önce topu çıkardı.
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 03:34
Üye

Quote:
Gibi tek parça halinde de edilmiş gibi görünüyordu, ben ve silahı her santimini incelendiğinde gerçekten kırık baktı bir şey bulamadı. Ancak yalnızca bir kez önce topu çıkardı.
Bu pozisyon dışında küçük bir miktar hareket olabilir ve siz keder neden oldu. O kırık olması sorun başlamak gerek olmazdı.
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 06:52
Üye

Quote:
Bu pozisyon dışında küçük bir miktar hareket olabilir ve siz keder neden oldu. O kırık olması sorun başlamak gerek olmazdı.
Well I mesafeden topu demonte ve evde. Zaman aralığı olarak ben böyle bir sorunu çözecek düşünürdüm silahı yeniden birleştirilen. Başlangıç geri er benim tüfek alacak eğer bu gibi basit bir problem mutlu olurdu.
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 10:04
Üye

Quote:
Well I mesafeden topu demonte ve evde. Zaman aralığı olarak ben böyle bir sorunu çözecek düşünürdüm silahı yeniden birleştirilen. Başlangıç geri er benim tüfek alacak eğer bu gibi basit bir problem mutlu olurdu.
Bu yazıya gördün mü?

http://smith-wessonforum.com/smith-w...ml # post1119889
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 10:16
Üye

Quote:
Evet ben tüfek araştıran oldu. Ben bu mod ama ben berbat korkuyordu yaparak düşündüm.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 05:01
Üye

Güncelleme:

Iyi Gander Dağ Pazartesi benim tüfek fakat baktım sahip silâhçı değildi olmalarına rağmen in yine bugün öğleden sonra ve adlandırılan tüfek söylendi diye söz verdi gönderildiğini gerekiyordu. Beri benim öğle yemeği geri zaman eve bilgi lazım denilen tatilinde oldu. Sonra beklemeye ne geri telefon hadi 10 dakika gibi görünmek için konduğunu. Onlar tüfek ateş o saat ulaşması mümkün olmayacaktı, ben bunun tam olduğunu düşünüyoruz. Muhtemelen sadece iki tur üzerinden koydu. Dediler beri tüfek çok S & W geri göndermek için onları istediği ve yeni oldu o gece gönderiliyor's.

Bu yüzden S & W yarın arayacak ve görmek eğer onlar var, ne kadar tüm bu süreç kaynaktan sürecekse için bir zaman çerçevesi istiyorum. Ayrıca, dönünce ben tüfek testi fazla 2 tur için tamirat yapılır emin olmak için ateş görmek için talep edeceğim tüfeği alabilirim.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 06:25
TxShooter2k9's Avatar
Üye

Send a message via AIM to TxShooter2k9

Quote:
Güncelleme:

Iyi Gander Dağ Pazartesi benim tüfek fakat baktım sahip silâhçı değildi olmalarına rağmen in yine bugün öğleden sonra ve adlandırılan tüfek söylendi diye söz verdi gönderildiğini gerekiyordu. Beri benim öğle yemeği geri zaman eve bilgi lazım denilen tatilinde oldu. Sonra beklemeye ne geri telefon hadi 10 dakika gibi görünmek için konduğunu. Onlar tüfek ateş o saat ulaşması mümkün olmayacaktı, ben bunun tam olduğunu düşünüyoruz. Muhtemelen sadece iki tur üzerinden koydu. Dediler beri tüfek çok S & W geri göndermek için onları istediği ve yeni oldu o gece gönderiliyor's.

Bu yüzden S & W yarın arayacak ve görmek eğer onlar var, ne kadar tüm bu süreç kaynaktan sürecekse için bir zaman çerçevesi istiyorum. Ayrıca, dönünce ben tüfek testi fazla 2 tur için tamirat yapılır emin olmak için ateş görmek için talep edeceğim tüfeği alabilirim.
Well, thats sux bu Gander didnt, i kinda bunu düzeltmek için rahatsız olduğu, I would yerine s & w sağ anyways saptamak, onu geri asap olsun umut düşündüm!
Old 11-03-2009, 06:40
Üye

Quote:
Originally Posted by TxShooter2k9 View Post
Well, thats sux bu Gander didnt, i kinda bunu düzeltmek için rahatsız olduğu, I would yerine s & w sağ anyways saptamak, onu geri asap olsun umut düşündüm!
Thanks TxShooter, umarım geri daha hızlı gönderin.
Reply With Quote
Old 11-03-2009, 07:36
Üye

Seni S & W olanların bakmak daha iyidir. İlk kez benim 15-22, Gander Dağ başka bir stok 15-22 yılında parçalar ile sabit çıkarıcı kırdı. Çıkarıcı tekrar kırma önce bir aydan az sürdü. Ben S & W onarım için ve şimdi topu gönderdi inşaat büyük.
Reply With Quote
Reply

Etiketler
547, 629, 642, 645, 686, kasa, tay, ticari, fırlatma, çıkarıcı, kirlenme, Garand, silâhçı, askeri, Model 625, Remington, rossi, Ruger, kapsam, silah sig, çözücü, taurus, Walther, winchester

Konu Araçları Search This Thread
Search This Thread:

Gelişmiş Arama
Ekran Modu

Gönderme Kuralları
Smith & Wesson M & P 15-22 Konu, MP 15-22, iyi bir satın? Smith & Wesson Uzun Guns; Originally LifeInPa tarafından zaman ben tüfek için demonte ve çıkarıcı bir göz alıp eve gönderildi ...
Smith-WessonForum.com tested by Norton Internet Security Smith-WessonForum.com tested by McAfee Internet Security

Tüm saatler GMT -4. Time is now 12:06.

© SW Forumu, LLC 2004-2011