![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ejektör ne olacak?
|
|
|
||||
|
||||
|
Gibi tek parça halinde de edilmiş gibi görünüyordu, ben ve silahı her santimini incelendiğinde gerçekten kırık baktı bir şey bulamadı. Ancak yalnızca bir kez önce topu çıkardı.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu pozisyon dışında küçük bir miktar hareket olabilir ve siz keder neden oldu. O kırık olması sorun başlamak gerek olmazdı.
|
|
|
||||
|
||||
|
Well I mesafeden topu demonte ve evde. Zaman aralığı olarak ben böyle bir sorunu çözecek düşünürdüm silahı yeniden birleştirilen. Başlangıç geri er benim tüfek alacak eğer bu gibi basit bir problem mutlu olurdu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
http://smith-wessonforum.com/smith-w...ml # post1119889 |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Güncelleme:
Iyi Gander Dağ Pazartesi benim tüfek fakat baktım sahip silâhçı değildi olmalarına rağmen in yine bugün öğleden sonra ve adlandırılan tüfek söylendi diye söz verdi gönderildiğini gerekiyordu. Beri benim öğle yemeği geri zaman eve bilgi lazım denilen tatilinde oldu. Sonra beklemeye ne geri telefon hadi 10 dakika gibi görünmek için konduğunu. Onlar tüfek ateş o saat ulaşması mümkün olmayacaktı, ben bunun tam olduğunu düşünüyoruz. Muhtemelen sadece iki tur üzerinden koydu. Dediler beri tüfek çok S & W geri göndermek için onları istediği ve yeni oldu o gece gönderiliyor's. Bu yüzden S & W yarın arayacak ve görmek eğer onlar var, ne kadar tüm bu süreç kaynaktan sürecekse için bir zaman çerçevesi istiyorum. Ayrıca, dönünce ben tüfek testi fazla 2 tur için tamirat yapılır emin olmak için ateş görmek için talep edeceğim tüfeği alabilirim. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Thanks TxShooter, umarım geri daha hızlı gönderin.
|
|
|
||||
|
||||
|
Seni S & W olanların bakmak daha iyidir. İlk kez benim 15-22, Gander Dağ başka bir stok 15-22 yılında parçalar ile sabit çıkarıcı kırdı. Çıkarıcı tekrar kırma önce bir aydan az sürdü. Ben S & W onarım için ve şimdi topu gönderdi inşaat büyük.
|
![]() |
| Etiketler |
| 547, 629, 642, 645, 686, kasa, tay, ticari, fırlatma, çıkarıcı, kirlenme, Garand, silâhçı, askeri, Model 625, Remington, rossi, Ruger, kapsam, silah sig, çözücü, taurus, Walther, winchester |
| Konu Araçları | Search This Thread |
| Ekran Modu | |
|
|